2777
2789
عنوان

خانما اگه یه مادری کلاس گذاشته باشه و گفته باشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینا وقت تحقیق خواستگار رو رد میکنن 

خواستگاری ک باحرف مردم بره همون بهتر بده 

دوروز دیگه باحرف مردم زندگیشو خراب میکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اینا از روی بدجنسی اینکارو میکنن. اینم بگن فردا پشت سرش میگن سخت گیره

دقیقا ادم حسود مانع توهمه چیزه خیروصلاح کسیو نمیتونه ببینه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
تجربه به من نشون داده که اخر سر به جایی نمیرسن. اما اگه من بودم خونه مو عوض میکردم. و با همسایه هیچ ...

گاهی نمیشه خونتو عوض کنی بخاطر امتیازات مثبتی ک حالا داره و وارد بحثش نمیشم  

ماهم اصلاااا ازهمون بچگی باهیچکدوم ازهمسایه ها قاطی نمیشدیم ومامانم لطف زیادی بهشون داشت خیلی ازشون بدی دیدیم ولی مادرم همیشه لطفش سرجاش بود  ارتباط ماهم درحد سلام علیک بود 

یسری ی خواستگاری داشتم خدالعنتشون کنه انقدددد بلوف زده بود پشت خانوادم انققققد بدو بیراه گفته بود ک خواستگارمو متنفر کرده بود هرچی میگفتم اصلا عین واقعیت نیست باور نمیکردن گفته بودن بابام چند زنس و اینا معتادنو کلی دروغ هیجوقت ک اون طرفو نمیبخشم مطمعنم  خدا نشونش میده

اما بود هم ک توهمسایگی دوتاهمسادمون ازم خواستگاری کردن ولی من نخواستمشون

تا ک شوهرم اومد اصلاااا براش حرف مردم مهم نبود هرچی هم گفتم برو تحقیقات نرف گف من همینی ک دیدمو قبول کردم  و قسمت هم شدیم خداروشکر بدهن مردم نمیچرخه 

گاهی نمیشه خونتو عوض کنی بخاطر امتیازات مثبتی ک حالا داره و وارد بحثش نمیشم   ماهم اصلاااا ازه ...

اره میدونم. واقعا سخته خونه عوص کردن. منم همیشه مبگم هر کسی قسمتی داره. بالا بری و پایین بیای همون میشه. اینجور ادمها فقط خودشونو نشون میدن. 

اره میدونم. واقعا سخته خونه عوص کردن. منم همیشه مبگم هر کسی قسمتی داره. بالا بری و پایین بیای همون م ...

افرین