2777
2789
عنوان

چند دقیقه دیگه باید برم‌سر کلاس ولی اصلا نمیخوام‌برم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست
اینا را باباشم میبینه؟؟فیلم بگیر براش بفرست وای از دست شوهر احمقت ببخشید ولی واقعا احمق😡😡😡😡😡😡 ...

بردم طبقه ی پایین یه دکتر عمومی هست دزدکی بردمش جواب تلفنمو نمیده شوهرم،دکتره براش پمادو اسپری نوشت برای دماغش ،راستی تورم غددش خوابیده کوچیک شدن،بعدش تو دکتر ساینا برای دکتر عفونی تمام ازمایشات جدید و قدیمش و تمام شرح حالشو فرستادم ویس فرستاد که مشکلی نیست نگران نباشین اگه تورمش برطرف بشه و از بند انگشت بزرگتر نشده باشه نیازی نیست استرس داشته باشین جواب ازمایشای جدیدش هم همش خوبه مشکلی نداره حالا من هرجور شده یه دکتر دیگه میبرمش،از بچم و خون دماغش عکس گرفتم نشون اون شوهر نکبتم بدم از بچگی تا حالا خون دماغ میشه تو خواب البته بعضی وقتا 

تفمه کارت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردم طبقه ی پایین یه دکتر عمومی هست دزدکی بردمش جواب تلفنمو نمیده شوهرم،دکتره براش پمادو اسپری نوشت ...

ببین برای یه دکتر غدد هم تو ساینا بفرست خداروشکر که گفت جای نگرانی نیست هزارمرتبه شکر عزیزم

شوهرت دم دستم بود خفش میکردم

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
ببین برای یه دکتر غدد هم تو ساینا بفرست خداروشکر که گفت جای نگرانی نیست هزارمرتبه شکر عزیزم شوهرت د ...

فدات بشم عزیز دلم باشه باید بنویسم دکتر غدد لنفاوی؟شوهرمو خدا فقط باید خفش کنه تا از رو بره

تفمه کارت
فدات بشم عزیز دلم باشه باید بنویسم دکتر غدد لنفاوی؟شوهرمو خدا فقط باید خفش کنه تا از رو بره

اره برو تو بخش تخصص ها متخصص غدد یکیشون که با تجربه انتخاب کن 

اره برو تو بخش تخصص ها متخصص غدد یکیشون که با تجربه انتخاب کن 

کارت پولو ازم گرفت لعنت بهش 😭😭 گفت علط کردی پیام اومده ۵۹ هزار دادی چی گفتن پزشک انلاین بچه خون دماغ شده از پزشک پرسیدم گفته پماد بخر براش بینیشو چرب کن ای خدا میدونه چه بلایی سرم اورد 😭😭😭نمیدونی چه قیامتی به پا کرد گفت خون دماغ چیز طبیعیه و اصلا دکتر نمیبرمش اخ چقدر سرم درد میکنه چقدر ناراحتم ای خداااا😭😭😭

تفمه کارت
این دیگه چه پددددددری بی لیاقتتتت بی لیااااقت همون کارو کن رو برگه بنویس بده به دکتر از این پدر پدر ...

دوباره مجور شدن به دکتر عفونیه پیام دادم توروخدا راستشو بهم بگین اگه مشکلی هست تا کاری کنم گفتن نه نترسین مشکل گوارشیش هم به خاطر الرژیه اگه تونستی ببر دکتر گوارش

تفمه کارت
مجبور شدم

وای خدا این دیگه کیه عجب ادمیه وای خدای بزرگ

دارم قران میخونم سر نماز دقیقا اسم دختر نازتو اوردم

فردا چهارشنبه میرید پیش جراح؟؟بنویس رو کاغذ بهش بگو حتما

وای خدا این دیگه کیه عجب ادمیه وای خدای بزرگ دارم قران میخونم سر نماز دقیقا اسم دختر نازتو اوردم ف ...

خدا انشاالله هرچی که آرزشو داری براورده کنه با شفای پدرو مادرت و عاقبت بخیری خودت عزیز دلم ممنونم که به یادمون هستی اره میریم فردا انشاالله دیگه رو کاغذ نمینویسم به دکترش رک میگم به شوهرم گفتم لعنت خدا بهت فردا به دکتر جراحش مشکلاتشو میگم هیچی نگفت رفت بیرون

تفمه کارت
خدا انشاالله هرچی که آرزشو داری براورده کنه با شفای پدرو مادرت و عاقبت بخیری خودت عزیز دلم ممنونم که ...

اره بگو حتی اگر نذاشت حرف بزنی به زور بگو بزن زیر گریه و بگو حتما دختر و خدا شفا میده دلم روشن

اره بگو حتی اگر نذاشت حرف بزنی به زور بگو بزن زیر گریه و بگو حتما دختر و خدا شفا میده دلم روشن

ای خدا دوباره بچم یه مشکل دیگه براش پیش اومده دیروز تو راه دکتر بودیم هی زور میزد و خودشو جمع میکردو گریه میکرد با اینکه یبوست نیست خیلی گریه کرد خب دیگه خودت هم میدونی شوعرم طبق معمول نزاشت ببریم ازش سونوگرافی شکمی بگیریم ببینیم مشکلش چیه تا صبح هم از دلدرد به خودش پیچید و گریه کرده بعدشم که خون دماغ شد حالا امشب اینقدر زور زد و گریه کرده چقدر زور کرد ولی یه زره دسشویی چسبنده کرد و تمام اصلا هم سفت نبود خیلی شکمش بالا اومده و ورم داره دوباره با اون مرتیکه دعوام شد هر چی خواهش التماس دعوا بیا ببریم بیمارستان ازش سونوگرافی بگیریم نمیزاره الانم هراسانم دیونه شدم نمیدونم چیکار کنم بزنم تو سر خودم،به نظرت مال این نیست یه هفتس شیرخشک رژیمی بهش دادن به اون عادت نکرده باشه البته فقط شبا تو خواب بهش میدم یهو یه زور وحشتانکی میزنه و گریه میکنه،توروخدا بهم بگو که بچم توموری چیزی تو روده هاش نباشه به خدا خودمو میکشم😭😭😭😭😭

تفمه کارت

یه جوریه سرکوچکترین چیزی جیغ میزنه و خودشو پرت میکنه یا همش با صدای بلند صدام میکنه حالت غیرطبیعی انگار داره خودشو میزنه اون راه تا دردش بره یه جوریه

تفمه کارت
یه جوریه سرکوچکترین چیزی جیغ میزنه و خودشو پرت میکنه یا همش با صدای بلند صدام میکنه حالت غیرطبیعی ان ...

خدانکنه عزیزم تومور چیه اگر بود کهrbcنرمال نمیشد و کم خ ن میشد نه انشاالله هیچی نیست بخدا من از بچه داری سر در نمیارم ولی این شوهرت دلش نمیسوزه یعنی😭چطوری درد دخترشو میبینه هیچ کاری نمیکنه