2777
2789

یا از گلاب و جوش شیرین کسی استفاده کرده؟

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉
گلاب خیلی خوبه من شبا قبل از خواب به صورتم میزنم

تاثیرش چطور؟؟ تیره نشده پوستتون

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیرش چطور؟؟ تیره نشده پوستتون

پوستو نرم و شفاف میکنه برای سفید شدن پوست تاثیرش کمه اما بازم فوق العادس

میتونی به عنوان تونر ازش استفاده کنی 

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
ماسکای خونگی خوبن ولی تاثیرش کم وموقته من میخام کرم معجزه بگیرم خسته شدم ازدست لک وکک ومک

کرم معجزه؟؟؟؟

پوستو نرم و شفاف میکنه برای سفید شدن پوست تاثیرش کمه اما بازم فوق العادس میتونی به عنوان تونر ازش ا ...

میتونم برای مچ دستم استفاده کنم؟؟ تیره ست مانتومم یکم استینش بالای مچه

میتونم برای مچ دستم استفاده کنم؟؟ تیره ست مانتومم یکم استینش بالای مچه

اره خوبه

میتونی اسکراب بگیری من بعد از اسکراب زدن پوستم چند درجه روشن میشه

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
اره خوبه میتونی اسکراب بگیری من بعد از اسکراب زدن پوستم چند درجه روشن میشه

اسکراب خودم با چی درست کنم یا محصول کدوم شرکت بگیرم چندبار در هفته استفاده کنم

آره دخترخاله هام استفاده کردن پوستشون صاف وسفیدشده بعضیامیگن عوارض داره ولی من میخام بگیرم دیگه ازای ...

قیمتش چقدره 

داروخانه داره؟

اسکراب خودم با چی درست کنم یا محصول کدوم شرکت بگیرم چندبار در هفته استفاده کنم

برند بیواکوا چیزای متنوعی داره باید با توجه به نوع پوستت انتخاب کنی

اگر پوستت حساسه یه بار در هفته اگر نه دوبار

سلام گلم من برای وایتینگ واژنم فقط یه تک جلسه لیزر ژولیت انجام دادم بدون هیچ درد و مشکلات پوستی مثل سوزش و قرمزی، پیش خانم دکتر عباسی کارش عالیه شمارشو بخوای برات میفرستم بهتر از اون پیدا نمیکنی .