2777
2789

من infjهستم و طبق نتایج آزمون های رغبت سنجی و هالند و... هم رشته هایی بهم پیشنهاد شد که دقیقا عاشقشونم... مثل مهندسی معماری (که بنظرم قشنگ ترین مهندسی هست و خیلی خوبه چیزی بخونی که هنر و طراحی کردن درشون عجین شده)و یا علوم پایه(من اگه بخوام علوم پایه بخونم به خاطر فضای پژوهشی و علاقه به ریسرچ و دونستن خواص مواد اطراف، قطعا شیمی کاربردی می خونم که واسه بورسیه ی تحصیلی هم عالیه)

امااا بازارکار یه چیز دیگه میگه: مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع

چون در هر صورت اگه موندگار بشم میگن واسه معماری و شیمی اصلا کار نیست

من چه کنم؟😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیناییم که میگی بازار کار خوبی نداره

صنایع خوندید یا کامپیوتر ؟

من هنوز ندیدم کسی برنامه نویسی بلد باشه و استخدام نشه

یا یه مهندس صنایع که اکسل و نرم افزار بلد بشه و استخدام نشه

در حال حاضر هم طبق گزارش جاب ویژن بهترین بازارکار رشته های ریاضی همین دو تا هستن!:(

جدیی برای مهندسی معماری کار نیست؟؟

عمران چطور؟

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

معماری و شیمی رشته های خوبی هستند

من خیلی با دانشجو های ارشد صحبت کردم و این قدر همه دپرس و ناراضی بودن از بیکار موندن که دیگه واقعا قطع امید کردم از هر دو رشته

بچه های شیمی می گفتن حجم دروس به شدت زیاد و مطالعه مون همیشه سنگین بوده اما تهش بیکار موندیم

بچه های معماری هم می گفتن کلی خرج وسایل دادیم و حالا کار نیست 

من خیلی با دانشجو های ارشد صحبت کردم و این قدر همه دپرس و ناراضی بودن از بیکار موندن که دیگه واقعا ق ...

البته درس های معماری سبک تر از شیمی هست ولی توی شرایط فعلی بیشتر رشته ها بازار کارشون اشباعه

کاربر آقا 
اونجوری که فکر میکنی هم نیست کار قحط شده باشهدانشت تو رشته ی تحصیلیت زیاد باشه کار هست ولی بعضی رشته ...

آره متوجه منظورتون هستم

و طبق پیشنهاد های دانشجویان شیمی و معماری در مقطع ارشد، ظاهراً هر دو رشته براشون کار بسیار کم هست

منم آدم پولداری نیستم و دلم می خواد یهو با وجود خرج خوابگاه و....تهش رشته ای که می خونم محدودم نکنه...اما خب قطعا هنوز فکرم درگیر علایقم هست:(

جدیی برای مهندسی معماری کار نیست؟؟عمران چطور؟

راستش این صحبت رو دانشجویان معماری تهران گفتن که با وجود یادگیری نرم افزار ها و داشتن نمونه کار استخدام نشدن

ولی من با دانشجوی عمران در ارتباط نبودم

البته درس های معماری سبک تر از شیمی هست ولی توی شرایط فعلی بیشتر رشته ها بازار کارشون اشباعه

آره قطعا شیمی خوندن خیلی سخت تره اما گاها والدینم یادآوری می کنن چیزی بخونم که بتونم اپلای کنم و می دونم با معماری بورس تحصیلی در کار نیست پس توی این حالت شیمی خوندن منطقی تره(البته اگه سر علایقم بمونم و بازارکار رو فداش نکنم)

آره قطعا شیمی خوندن خیلی سخت تره اما گاها والدینم یادآوری می کنن چیزی بخونم که بتونم اپلای کنم و می ...

بله شیمی برای مهاجرت خوبه  یکی از آشناهای ما لیسانس شیمی از دانشگاه امیرکبیر گرفت و رفت آلمان برای ادامه ولی تمام واحدهایش رو قبول نکردن و ۴ ترم اونجا خوند تا لیسانس بگیره البته خودش راضیه و اونجا هم کار می کنه و هم درس می خونه

کاربر آقا 
آره متوجه منظورتون هستمو طبق پیشنهاد های دانشجویان شیمی و معماری در مقطع ارشد، ظاهراً هر دو رشته برا ...

یکی از دوستای من شیمی خونده با وجود اینکه یه ترم داره تا لیسانس بگیره پیش یکی از استاد هاشون کار میکنه

تو رشته هایی که بازار کارشون خیلی عالی نیست باید بیشتر تلاش بکنی که یه سر و گردن بالاتر از دانشگاه باشی