2777
2789

صبح بخیر

من دیروز ازمایش رفتم که گفتن مثبته

بتا روی، 34بود و دکتر گفت تازه تازه است

که باید دوباره تکرار بشه

باید کی برم بنظرتون که بتا کامل رفته باشه بالا

زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بتا 203بود گفتن باز باید تکرار کنی یه هفته هنوز نرفتم

شما بارداری؟!؟؟؟ اخرین پری کی بود؟!؟ کی رفتی ازمایش 

چقدر سوال داشتم😶

اغلب توی برگه آزمایش مینویسند ۳ تا ۵ روز بعد. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
شما بارداری؟!؟؟؟ اخرین پری کی بود؟!؟ کی رفتی ازمایش  چقدر سوال داشتم😶

آره گلم باردارم.آخرین پریود بیست بهمن بود.ده روز پیش رفتم آزمایش گفت بتا کمه رفتم سونو گفت یه چیز کوچیکی شبیه بچس اگه بچه باشه پنج هفتشه دکترم هم گفت لقاح دیر انجام شده

آره گلم باردارم.آخرین پریود بیست بهمن بود.ده روز پیش رفتم آزمایش گفت بتا کمه رفتم سونو گفت یه چیز کو ...

برای من اخرین پروییدم 15اسفند بوده 

و اینکع گفت برای شما دیر لقاح انجام شده و تازه است

آره گلم باردارم.آخرین پریود بیست بهمن بود.ده روز پیش رفتم آزمایش گفت بتا کمه رفتم سونو گفت یه چیز کو ...

من خوب پروییدی منظمی نداشتم که بگم هر 15به 15میشدم همیشه عقب میزدم چند روز

برای همینم مشخص نیست که چند روز عقب زدم