2777
2789
عنوان

شما بچه هاتونو فرستادین مدرسه

1165 بازدید | 70 پست

سلام ببخشید شما بچه های ابتدایی دوره دوم و فرستادید مدرسه؟ نفرستیم چی میشه؟ راستش من بخاطر کرونا نیست پسرم خیلی میترسه التماس میکنه نره معلمش همه ی درسارو قبل از عید تموم کرده الان داره میپرسه درسشم معمولیه من همه درساشو تو خونه ازش میپرسم نمیدونم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس بچتودرمان کن الانم ببرش مدرسه بامعلمه حرف بزن درکش کنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میدونی چون معلم دوسال پیشش خیلی اذیتش کرده میزدش خیلی میترسه بدنش یخ میکنه میگم برو مدرسه  

میزده؟؟؟خب شما هم امینجور وایمیستادی و اجازه میدادی بچت کتک بخوره؟؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

عزیزم حتما پسرتون روببرید مشاوره

سالهای بعد میخواید چکار کنین

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
میدونی چون معلم دوسال پیشش خیلی اذیتش کرده میزدش خیلی میترسه بدنش یخ میکنه میگم برو مدرسه 

ای خدا چطور دلش اومده 

نفرس ممکنه خدای نکرده از نظر روحی بیمار بشه 

با مدیر صحبت کن ،یه رضایت نامه شخصی بنویس بده مدرسه 

مشکلی پیش نمیاد

برا سال بعد هم باهاش کار کن 

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

هم نزار تسلیم ترسش بشه ضربه بخوره اعتمادبنفسش هم هواشو داشته باش

کمکم بفرس هفته ای ی روز بعد دوروز 

هواشو داشته باش

بزار پشتش محکم باشه دلش قرص

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست