2777
2789
عنوان

خواهش میکنمممم حس ششم بیاد حالم خیلی خرابه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 35 پست
هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه 

باهاش حرف بزن با همسرت هر طور که میدونی هر روشی که میدونی.برو مشاور...هر کاری بلدی.

عزیز دلم اخه کی میتونه بهت بگه همسرت چیکار میکنه و....تازه بدتر میشه حالت...مطمعن باش...دنبال راه درستش باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حس خودم همیشه راس گفته متوجه رفتارهای شوهرم میشم وقتی مشکوک میشم همیشه داره یه چیزی مخفی میکنه

خب ی تاپیک بزنید از کسایی ک تجربه دارن بپرسید چیکار کنید یا چ رفتاری مناسبه

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
باهاش حرف بزن با همسرت هر طور که میدونی هر روشی که میدونی.برو مشاور...هر کاری بلدی. عزیز دلم اخه کی ...

باهاش حرف میزنم یه جوابی بی ربطی میده 

میگه مگه من با تو کار دارم که گیر میدی

واقعیتم گفتم بهت فقط کنجکاوم بدونم کیه

ولی مدامتو اینستا انلاینه میفههمم داره باهاش چت میکنه

باهاش حرف میزنم یه جوابی بی ربطی میده  میگه مگه من با تو کار دارم که گیر میدی واقعیتم گفتم به ...

بهش بگو منم با مردا چت کنم؟ایدی دختر رو بردار

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
امشب بهش سلام دادم ببینم ج میده مهم رفتار شوهرمه اون اجازه نده هیشکی نمیتونه مزاحم شه ولی خودش 😔

سلام چیه اون هرزه شاید جواب ناشناس نده اس بده حسابی تهدیدش کن بگو به جان بچم ازت شکایت می کنم ازشم شکایت کن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
باهاش حرف میزنم یه جوابی بی ربطی میده  میگه مگه من با تو کار دارم که گیر میدی واقعیتم گفتم به ...

عزیزم.ایشالا درست میشه همه چیز

بد به دلت نده...بیشتر عشق و محبت کن بهش...یه جوری غیر مستقیم بهش بگو چقدر بد میدونی و ناراحت میشی این چیزارو که میبینی...یعنی اینکه بگی از بقیه رو میشنوی چقدر بدت میاد و خداروشکر میکنی همسرت اینطور نیست...اصلا به روش نیار...ممکنه زشتی و قبه کارش ریخته بشه...

کم کم درست میشه عزیز دلم🌺

عزیزم.ایشالا درست میشه همه چیز بد به دلت نده...بیشتر عشق و محبت کن بهش...یه جوری غیر مستقیم بهش بگو ...

اتفاقا خیلی پررو تا میگم من خیلی ناراحت میشم و حساسم رو این چیزا میگه خداروشکر کن با موقعیتی که من دارم هر کی جام بود روزی با یه زن بود و همه همینجورین تو باید قربونی کنی شوهرت منم خیلی پررو و زبون دراز

وقتی میبینم اینجوریه برعکس دلم نمیخاد بهم نزدیک شه نمیتونم محبت کنم انگار کسر شأن برام و غرورم به میشه

خودش همیشه این کارا رو توجیه می‌کنه

کاش می‌توانستم برگردم به عقب کاش اصرار نمی‌کردم که میخامش

😪

اتفاقا خیلی پررو تا میگم من خیلی ناراحت میشم و حساسم رو این چیزا میگه خداروشکر کن با موقعیتی که من د ...

بهش بگو منم با پسر چت میکنم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚