2777
2789
عنوان

اسم مذهبی یا غیر مذهبی

2494 بازدید | 67 پست

دوستان من خانواده ام گفتن هر اسمی میخوای بذار ولی مذهبی نذار سر یک سری خرافات،شوهرمم خداروشکر مخالفتی نکرد و لیست نوشتیم...خانواده شوهرمم خودشون اصلا اسم مذهبی انتخاب کردن و غیر مستقیم تحمیل میکنن حالا باز من خانواده ام تحمیل نکرده ان چی حتما باشه اسم شوهرمم گفت این همه زحمت جهازتو و سیسمونیتو کشیدن بهشون احترام بذاریم با اینکه شوهرم خودش مذهبیه...از ۲ طرف تو فشارم حالا شوهرم و خودم یه اسم انتخاب کردیم ولی حال دلم یجوریه حس میکنم اگه اسم مذهبی نذارم خدا بچمو ازم میگیره درصورتی که ما خیلی خالصانه اهل بیت رو دوست داریم و احترام قائلیم بدجوری این داستان ذهنمو مشغول کرده بعد ۳تا سقطم از همه چی دیگه میترسم

ما ک هیچکدوم مذهبی نیستیم 

البته ربطی نداره هر اسمی قشنگه بزار 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

اسمی که دوست داریو بزار 

مثلا من زهرام کجای دنیارو گرفتم؟

تازه آنچنان مذهبی هم نیستیم مامانم مث شما فکر کرده ، که مذهبی باشه موفق تره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی دوست داری بذار شما قراره ۹ ماه تو شکمت حمل کنی و زایمان کنی ک بزرگ کنی با پدرش بقیه به نظرم نباید نظر بدن هرچی خواستین بذارین بعدا بگین یادمون رفت یا اینو دوست داشتیم نهایت دو بار ناراحتی میکنن تمام میشه ولی بچتون یه عمر میخواد با اون اسم زندگی کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حالا که تحت فشار گذاشتنت

اسمای مذهبی قشنگ پیدا کن

مثل حلما و آتیه  ....

تو گوگل سرچ کنی خیلی اسمای قشنگی هست

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

وای این چه حرفیه واقعا یعنی یه اسم انقدر مهمه؟مگه میخواین چیکار کنین ب این چیزا فکر نکن و نه حرف خانواده خودتو گوش کن نه خانوادت شوهرت خودت و شوهرت باید تصمیم بگیرین چی باشه

میتونی ترکیبی بزاری مثل امیرحسین یا یاسمین زهرا

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
ما ک هیچکدوم مذهبی نیستیم  البته ربطی نداره هر اسمی قشنگه بزار

نمیدونم چرا همش حس میکنم چون به سختی باردار شدم و ۳تا سقط داشتم الان غیر مذهبی بذارم خدام قهر میکنه ازم😔

اسمای مذهبی بعضیاشون هیچ وقت قدیمی نمیشه وهمیشه قشنگه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

نه خدا بچه تون رو نمیگیره گلم، خدا مهربان هست و گذاشتن اسم مذهبی مستحبه نه واجب.

روایت داریم نوزاد تازه به دنیا آمده رو اگر پسر باشه تا هفت روز محمد، و اگر دختر باشه تا هفت روز فاطمه صداش بزنید. من اسم پسرم رو بخاطر ارادتی که به اهل بیت داشتیم محمدحسین گذاشتم. الحمدلله خودش هم این اسم رو خیلی دوست داره.