2777
2789
بخور بعد گشنت میشه 

نه سیر معمولی ، یه جوری سیرم که آب هم نمیتونم بخورم باد کردم🤣🤣🤣

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه شام مهمان داشتم از شام مونده همون هارو گذاشتم گرم بشه 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

به به دوتا عشق در کنار هم😋جای منم بخور😂

عاشقشونم 😂😂😂😂

چشم😁😁😋😋😋

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اسی اگه حوصله داری بگو طرز تهیه مرغ ترشو

سبزی شمالی مرغ ترش ک با پیاز و گردو چرخ شده سرخ میکنیم بعد میریزیم روی مرغای سرخ شدمون بعدش اب میریزیم روش و میذاریم ی چند ساعتی جا بیوفته طعمش بهشتیه

چ لذتی داره سحری اماده داشته باشی👌

بهترین حس دنیاست ولی ن وقتی 10 نفر مهمان داشته باشی یه سحری دو نفره راحت تره آماده کردنش 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍