2777
2789
عنوان

یک سوال

121 بازدید | 9 پست

اگه درخواست بدم که حساب کاربریم تو اینجارو ببندن دوباره میتونم باز بیام؟ اخه الان فهمیدم پست گذاشتن راجع به دوست پسر و اینا ممنوعه گفتم یهو پاک کنم تایپیک هام پاک شه چون انگار نمیشه تایپیک پاک کرد

نه تاپیک میشه پاک کرد بده

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

لینک تاپیکتو بزار تو تاپیک حذفش حذف میکنه برات

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در صورت تعلیق کردن کاربریتون تاپیکاتون باقی میمونه اینجا 

بله راجب دوست پسر و دوست دختر ممنوعه 

الان بهتون لینک میدم برای حذف تاپیک 

بله بعدا میتونید برگردید تو تماس باما پایین صفحه یا تو تلگرام ۰۹۱۹۱۰۲۷۶۰۰ پیام بدید

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
خیلی ممنون

خواهش میکنم

لینک تاپیک و چجوری کپی کنم؟

برید داخل نی نی سایت من و قسمت لیست تاپیکهاتون 

انگشتتونو روی عنوان نگهدارید بعد کپی کردن پیوند رو بزنید و برید داخل تاپیک نی نی یار اونجا تو کادر انگشتتونو نگهدارید مینویسه الصاق اونو بزنید حل میشه

فقط روزی یدونه تاپیک حدف میشه 

ساعت کاری تاپیک هم اونجا ذکر شده مطالعه کنید لطفا