بچه ها سلام من خیلی وقت نیست که اومدم خونه خودم خیلی ناراحتم و خجالت میکشم لعنت به من شوهرم خیلییییییی خیلیییییی خوبه و یازده سال تقریبا ازم بزرگتره 😭😭خیلیییی مرد خوبیه یعنی واقعا من لیاقت این مرد رو نداشتم امشب با خودم فکر میکنم که چرا انقد من باهاش بد رفتار کردم مثلا خانوادم با اینکه کلا شاید یه سال و خورده ای عقد بودیم و چند ماهه که خونه خودمم متاسفانه خیلییییی بد رفتار کردن و سوارش شدن خواهرم هم همینطور بخدا خیلیییییی زشته یه مرد که نزدیک چهل سالگیشه اینجوری باهاش رفتار بشه همه چی تو زندگی برام فراهم کرده خونه خوب ماشین خوب زندگی خوب ولی یه عالمه از جهیزیه مو مامان بابام انداختن گردن اون و من فقط چند تیکه خریدم و تو خونم بد قواره چیزایی که اون خریده لاکچری خوب و من...... خواهرم هفده هیجده سالست اصلا احترام شوهرم رو که نگه نمیداره هیچ ازش طلبکارم هست.... حالم از خودم به هم میخوره تازه یه عالمه پول هر ماه از شوهرم میگیرم و خرج خانوادم میکنم دلم نمیاد خودم تو ناز و نعمت و... واقعا فک میکنم من لیاقت این زندگی رو ندارم تازه شبا هم که تا دیر وقت محل کارش و بعد ترافیک میاد خونه نق میزنم و غر که..... بعضی شبا پسش میزنم بخدا من لیاقت این زندگی رو ندارم با خودم میگم درخواست طلاق میدم مهرمو حلالش بره با یکی که خوشبختش کنه نه منی که فقط جیبشو زدم 😭😭😭باز میگم اون چه گناه کرده بعد چند وقت عمر که به خوشی رسیده حرومش کنم بعضی شبا داد میزنه که بسه داد نزن من برا خرج بریز بپاش تو برای دور بریات نمیتونم تا لنگ ظهر ور دلت باشم بعدشم شب بیام بغلت 😭😭😭خو اونم راس میگه تا حالا حتی یه بارم منت نزاشته ولی این حرفش حقه چکار کنم دیگه اصلا خونه نیست منم حواسم بهش نیست کاش یه زن خوب میگرفت خوشبختش میکرد بخدا خیلییی مرده حد اقل ده دوازده تا ضمانت وام واسه دور و بریای من کرده که یکسره از بانک زنگش میزنن چرا فلانی نمیده وامش رو اینم شرمنده میشه اخه اینا خانواده ای بودن که وام نمیدونستن چیه پریروز گفت اگه برادرت نمیخواد وامش رو بده تا خودم پرداختش کنم منو تو بانک میشناسن حیثیتم میره گفتم نه غلط کرده خودم بهش میگم 😭😭😭 بخدا گیر کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟