2777
2789

اخی عزیزم انشالله سالم بغلش کنن انشالله قسمت همه منتظرا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خیلی سخته انتظار کشیدن بنظرم هرچیزیبه موقعش قشنگه و اینکه  شوهرت و اطرافیانت باید پایه باشن هی نگن بچه 

من یکساله ازدواج کردم ماه سوم اقدام باردار شدم ولی خوشحالیم طولی نکشید تموم شد. ۶هفته سقط شد و الانم ماه چهارم اقدامم ولی شوهرم و خواهرش هی بچه بچه میکنن حساب پریودای من دستشونه هی میگن فلانی بچه دار شد شما نشدید. نمیفهمن اونها ۵ ساله ازدواج کردن 

خیلی سخته انتظار کشیدن بنظرم هرچیزیبه موقعش قشنگه و اینکه  شوهرت و اطرافیانت باید پایه باشن هی ...

عزیزم منم با کلی بد بختی و اسپرم مشکل دار ک گفتن طبیعی باردار نمیشی بلخره بعد دوسال باردار شدم کلی امید داشتم تو ۱۲هفتگی رفتم با ذوق سونو ان تی رو تخت داشتم تو مانیتور میدیدمش ک یهو گفت ضربان نداره مرده مونده تو ۱۱هفته بدون هیچ لک و درد و خونریزی رفتم بیمارستان با قرص و به سختی سقط شد الانم دکتر گفته دیگه طبیعی باردار نشو چون بازم امکانش هست منم نزدیک پنج ساله ازدواج کردم همه ام حرف بیخود میزنن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
عزیزم منم با کلی بد بختی و اسپرم مشکل دار ک گفتن طبیعی باردار نمیشی بلخره بعد دوسال باردار شدم کلی ا ...

اصلا نگران‌نباش. فقط امیدت بخدا باشه خواهر من تنبلی تخمدان شدید داشت و شوهرشم مشکل اسپرم با دارو و عمل جراحی مشکلی حل نشد و دکتر آخر سر کفت باید طبیعی باردار نمیشی یه مامای با تجربه به خواهرم گفت تخمدان خودتو خیلی قوی کن یه قطره معرفی کرد قطره ویتاگنوس قرصش هم هست ولی قطره بهتره تلخه ولی عالیه. خواهرم نزدیک یکسال استفاده کرد و خداروشکر باردار شد اونم طبیعی. و سر بچه دومش همین قطره ۶ ماه خورد. بنظرم شمام امتحان کنید ضرر نداره. منم خودم دارم‌استفاده میکنم

اصلا نگران‌نباش. فقط امیدت بخدا باشه خواهر من تنبلی تخمدان شدید داشت و شوهرشم مشکل اسپرم با دارو و ع ...

راستش من خودم مشکل ندارم طبیعی باردار میشم هرماهم تخمک دارم تنبلی ندارم شوهرم مشکل مورفولوژی داره ک خیلی پایینه و بخاطره همین دکتر میگه احتمالا یه اسپرم ناسالم باعث شده بچه ایست قلبی کنه و برای مورفولوژی ام درمان خاصی وجود نداره فقط از روشای لقاح مصنوعی یا ای یو ای میشه اسپرمای سالمو جدا کرد و لقاح انجام داد

راستش من خودم مشکل ندارم طبیعی باردار میشم هرماهم تخمک دارم تنبلی ندارم شوهرم مشکل مورفولوژی داره ک ...

ان شاءالله حل میشه. توکل بخدا. برا خدا کاری نداره. 

شنیدم میگن خرما و سیاه دونه برا اسپرم مردان عالیه. هسته های خرما رو در خارج کرده و و در کمی روغن زیتون تفت داده تا خرماها نرم‌شده یعد نصف استکان سیاه دونه باهاش مخلوط کرده. و خر صبح ناشتا اندازه یه حبه خورده و خوب جویده شود. بنظرم این در کنار درمان موثر باشه. ان شاءالله بیای خبر بارداریتو بدی و بعدشم سالم بغلش کنی. 

ان شاءالله حل میشه. توکل بخدا. برا خدا کاری نداره.  شنیدم میگن خرما و سیاه دونه برا اسپرم مردا ...

ممنون عزیزدلم  امتحانش میکنم انشالله خدا کمک کنه توکلمون به خودشه فقط مطمئنم بهترینو بهمون میده تو این ماه رمضون اگه یه موقعی تو عباداتت یاد من افتادی دعام کن ❤️❤️❤️