2777
2789
درسته همین حدودا بود منم ۱۱ بود ۵۰۰ تخفیف گرفتم ولی مال استارتر پارچه اش الان دیدم فرق داره مال اون ...

اره عین این طرح رو گفت پارچه ارزون در میاد ۱۳میلیون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وال من کیفیتش بده به خدا برا ما ۲۳زیاده نمی‌دونم میترسم پشیمون بشم

شرکتیه یا تولیدی ؟ اگر شرکتیه خیالت راحت کیفیتش عالیه 

ولی اگه مثل من تولیدیه باید بگم کیفیت چیزی که تحویل میدن پایین تر از چیزیه که نشون میدن تو مغازه متاسفانه 

همین اول سفت بگیر بگو اگر از کیفیت راضی نبودم میام از مغازه برمیدارم 

طبق تجربه ای که داشتم گفتم 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
شرکتیه یا تولیدی ؟ اگر شرکتیه خیالت راحت کیفیتش عالیه  ولی اگه مثل من تولیدیه باید بگم کیفیت چ ...

بله منم موافقم مال من تولیدی بود چیزی که دیدم خیلی بهتر بود مال من باکلی ایراد تحویل دادن اگه شرکتی خیالت راحت درست تحویل میدن

شرکتیه یا تولیدی ؟ اگر شرکتیه خیالت راحت کیفیتش عالیه  ولی اگه مثل من تولیدیه باید بگم کیفیت چ ...

بعدشم هم شرکتیه ..همون ما اقساطی برداشتیم موردی بود پس میدم بعدشم از آشناها هستن نزاشتن ارزون برداریم 

بعدشم هم شرکتیه ..همون ما اقساطی برداشتیم موردی بود پس میدم بعدشم از آشناها هستن نزاشتن ارزون برداری ...

خوب کردی مبارک باشه 

کیفیت مهمه تو زیبا دیده شدن مبل 

مدل مبل منم قشنگه ولی کیفیت افتضاح نمیدونم چرا افتاده بود گردنم رفتم تولیدی حیف پولم 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
خوب کردی مبارک باشه  کیفیت مهمه تو زیبا دیده شدن مبل  مدل مبل منم قشنگه ولی کیفیت افتضاح ...

اونجا تولیدی خودشون بود کج و کوله بود اصلا کوچیکه دیده میشد سبک بود یه جوری بود از همه مهم تر این که اسفنجشون بد بود نرم نبود