2777
2789
عنوان

خراش بی دلیل رو شکمم

178 بازدید | 14 پست

بچه ها من از صبه ک خواب بودم الان تازه بیدار شدم رفتم ی سر اشپزخونه غذا خوردم دوباره اومدم تو تختم الان یهو دیدم شکمم داره میسوزه نگاه کردم دیدم ی خراش دراز افتاده رو شکمم از پهلوم تا نزدیک نافم خیلی ترسیدم میگم نکنه جنی چیزی کرده باشه:/اخه منکه از صب جایی نرفتم یا کاری نکردم ک بدنم بخواد زخم شه

ناخونات بلند نیستی؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار من بهت بگم....

وقتی چارده‌ سال شایدم سیزده سالم بود تو اتاقم خوابیده بودم خواهر و مادرم هم پیشم خوابیده بودن ،،،،، ظهر بود کس دیگه هم خونه نبود ! وقتی بیدار شدم دیدم پیراهنم و سوتینم جفتش تنم نیست و فقط پتو رومه! اصلا هم هوا گرم نبود که بگم گرمم بوده لباسمو درآوردم ! چون تا چند روز مدام بهش فکر میکردم و به نتیجه ای نمی رسیدم!!!!!!

یباار هم رد ناخون کنار گردنم بود و یه حالت کبودی ! باز همون زمان :) باید بگم من اون موقع به شدت ناخونام میجوبیدم و حتی یه ذره ناخون نداشتم که بگم از اون بوده:))))

همیشه خودمو توجیه میکنم که چیزی نبوده ولی بعضی وقتا هم با خودم میگم اگر .....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
میترسمممم😑😑😑😑

منم وقتی عمیق بهش فکر میکنم میترسم😅🤦🏿‍♀️

یعنی الان شکم منو جن کرده😐💔

😂😂😂😂😂😂😂 

خدا می‌دونه 😈👅

نه اخه یک ساعتی میشه بیدار شدم ولس الان تازه حس کردم شکمم داره میسوزه نگاه کردم دیدم اینجوری شده

کلا به جن و پری اعتقاد ندارم

هنوزم میگم حتما خاروندی تو خواب بعدا متوجه شدی

منم دستم زخم‌ شده بود نمیدونم به کجا خورده بود دبدم یهو میسوزه ولی یادم نمیاد به کجا خورد 

کلا به جن و پری اعتقاد ندارم هنوزم میگم حتما خاروندی تو خواب بعدا متوجه شدی منم دستم زخم‌ شده بود ...

اخه ببین خیلی بلنده از پهلوم تا نافمه خارونده باشمم ی کوچولو میشه بعدشم من اصلا ناخون ندارم جاییم نرفتم ک بخوام ب جایی زده باشم ک یادم نباشه خواب بودم بعدش بیدار شدم غذا خوردم دوباره رفتم تو تخت