من یکروز در میان نیم ساعت میرقصم بعد تقریبا ۵۰تادرازنشست نصفه میرم یعنی کامل بلند نمیشم بعد ورزشم تا یک و نیم دوساعت هیچی نمیخورم ولی جای لاغر شدن و وزن کم کردن چاق شدمو شکم آوردم.قبلا که ورزش نمیکردم ثابت بودم.بنظرتون چرا اینجوری شدم کجای کارم ایراد داره که جای لاغری اینجوری شدم. اینمبگم غذام همونه زیاد و کم نشده.ویتامین د هم میخورم چون کمبودشو دارم.عمل کیسه صفرا هم انجام دادم البته دوسال پیش. اینارو گفتم که بدونم آیبا ربطی به اینا داره یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنین
عزیزم منم دراز و نشست میرم ولی فعلا جواب نگرفتم.بنظر من هر روز برقص و دراز نشست برو میتونی تعداد دراز و نشست رو کم کنی ولی رقص خیلی لاغر میکنه.راست نیم ساعتت رو باید از زمانی تایم بگیری و شروع کنی ک عرق کردی و عرقت دراومد.اونوقت تازه نیم ساعت شروع میشه.
چون پهلوهات جمع شد شکمت اومد تو چشم.یا اینکه شکمت شل شد اینجوریه ادامه بده تا جمع شه.من یک ساعت ورزش میکنم هرروز تو خونه و غذامم نصف کردم کلی کم کردم اخه شیرم نمیدم بچه ام شیر خشکیه.من شکمم بعد سزارین خیلی یزرگ بود الان بیست درصدش مونده یا کمتر
کاش همینطور که میگی باشه مریم گلی.آخه وزنمم رفته بالا.۶۸بودم اونروز وزن کردم شدم ۷۱.شاخ درآوردم از تعجب.خواهرم میگه احتمالا تو ورزش زیاد به خودت فشار میاری بدنت باد کرده و ماهیچه هات بزرگ شدن