2777
2789
عنوان

جن گیر با سر زده تو سر پسر بدبخت😣

341 بازدید | 18 پست

پسر همسایه خالم اینا از سربازی اومده بود د ینی کلا تموم کرده بود 

افسرده بوده انگار اینا فک میکنن جن تو بدنشه

میبرنش پیش اینایی ک جن از بدن در میارن البتع کلی خرااافت این چیزا

با چوب میزنه تو سر پسر بدبخت و انقد بهش دارو میده ک فوت میکنه 

ینی دیگه ادم میمونه چی بگه 

تا کی قراره انسان گول همچین چیزایی رو بخوره مردم دیگه مغزشون اندازه نخود شده

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف شد🥲

طفلی خدا رحمتش کنه💔🥺

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
والا خوب حقیقت داشته پیش آدم درس نبردند

پسره رو ب جای اینکه ببرن پیش روانشناسی دکتری چیزی

ینی چی جن گیر اخه

امان از جهل و خرافه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
والا ملت بچه دار نمیشن میرن پیش رمال دعانویس 😒😒☹ اخه انیشتین اونجایی که باید بری دکتر زنانه 

والا بخدا 

مخشون معیوبه غیر دروغ و دغل هیچ چیز دیگع ای ندارن اینا