2777
2789
عنوان

چشم نوزاد ۱۸ روزه ام آب میندازه

277 بازدید | 30 پست

و مایع زرد رنگ داخل چشمش جمع میشه هوا بخوره رو چشش خشک میشه 

میشه کمک کنید چیکار کنم ؟

مامانم میگه عادیه ولی فکر نکنم عادی باشه

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داداشم همینجور برد دکتر . دکتر ماساژش داد خوب شد دیگ الان پنج ماهشه

لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨
چرا دکتر نمببری

شهرستانمون دکتر اطفال نداره 

باید برم مرکز شهر ۷۰ کیلومتر راهه منم سزارینی

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

شاید مجرا اشکش تنگه یا بستس پسرمن اینجوری بود قطره داد و ماساژ باید میدادم‌

ببرش دکتر

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
شبها سرشو با کلاه نخی بپوشون

فایده داره؟

پسرم اینجوری بود دکترگفت ازیکسالگی اگ خوب نشد باید عمل کنی ولی سردوماهگی خوب شد ببرش دکترقطره میده جای نگرانی نیست 

ازین هم میشه میگن اگ سینه به چشم بچه بخوره اینجوری میشه ک من اعتقادی ندارم شایدم واقعاصحت داره

بله اکثر بچه های اینجورین...گوشه ی چشمشو ماساژ بده مرتب...قدیمیا اول چای دم اومده رو میذاشتن خنک شه ...

مرررسی از کمکت مامان منم اینجوری میگفت

ببر دکتر چشم 

دختر منم اینجوری بود دوماهگی بردیم دکتر گف باید ماساژ بدی ولی من زیاد پیگیرش نشوم هی اینجوری اب میومد یا ترشح میومد قطره میریختم فایده نداشت تا ۱ سالگیش بازم بردم دکتر گف تا یه ماه ماساژ بده و قطره رو مرتب بزن اگه خدب نشد بیار با میل باز کنیم 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

ماساژ دادم و قطره باکتی مالید ۱۰ نوشته بود بردم دکتر گف خوب شده نیاز به میل نیس که باز کنیم الان ۶ سالشه 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
پسرم اینجوری بود دکترگفت ازیکسالگی اگ خوب نشد باید عمل کنی ولی سردوماهگی خوب شد ببرش دکترقطره میده ج ...

نمیدونم والا چیکار کنم