2777
2789
عنوان

چند بار iui کردید؟

197 بازدید | 4 پست

سلام دخترا، من فردا پریود میشم این ماه امیدوار بودم که نشد، حالا از این ماه میرم توی سیکل آی یو آی، شما که iui کردید بعد از چند بار نتیجه گرفتید؟

مشکلتون چی بود که بارداری تون زمان برد؟

طلوع کن.....................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام بدونم در مورد آی یو آی. هزینه آی یو آی چقدره و اینکه احتمال دو قلویی هم بالا میره؟

دیگه اون بسته به فولیکولی که بدنت تولید میکنه داره که احتمال چندقلویی داشته باشی، آی یو آی لقاح مصنوعیه که اسپرم مرد رو شستشو میدن و از طرق سوند وارد رحم زن می کنن که اگر مثلا زن پولیپ داره یا ترشحاتش اسپرم کش هستش یا اصلا مشکلات ناشناخته ای وجود داره احتمال بارداری بالا بره، هزینه اش هم حدود 2 میشه فکر کنم که تکمیلی داشته باشی روی 500 اینا میشه.

من ماه بعد ivf دارم الان دارم قرص میخورم از دو هفته دیگه امپول  Iui چجوریه؟ مشکلت چی بود نگرفت ...

آی یو آی لقاح مصنوعیه که اسپرم مرد رو شستشو میدن و از طرق سوند وارد رحم زن می کنن که اگر مثلا زن پولیپ داره یا ترشحاتش اسپرم کش هستش یا اصلا مشکلات ناشناخته ای وجود داره احتمال بارداری بالا بره، من 6 ماهه همه مشکلاتم حل شده الان علل ناشناخته وجود داره که دیگه میریم سراغ لقاح مصنوعی