الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میخوام بدونم در مورد آی یو آی. هزینه آی یو آی چقدره و اینکه احتمال دو قلویی هم بالا میره؟
دیگه اون بسته به فولیکولی که بدنت تولید میکنه داره که احتمال چندقلویی داشته باشی، آی یو آی لقاح مصنوعیه که اسپرم مرد رو شستشو میدن و از طرق سوند وارد رحم زن می کنن که اگر مثلا زن پولیپ داره یا ترشحاتش اسپرم کش هستش یا اصلا مشکلات ناشناخته ای وجود داره احتمال بارداری بالا بره، هزینه اش هم حدود 2 میشه فکر کنم که تکمیلی داشته باشی روی 500 اینا میشه.
من ماه بعد ivf دارم الان دارم قرص میخورم از دو هفته دیگه امپول Iui چجوریه؟ مشکلت چی بود نگرفت ...
آی یو آی لقاح مصنوعیه که اسپرم مرد رو شستشو میدن و از طرق سوند وارد رحم زن می کنن که اگر مثلا زن پولیپ داره یا ترشحاتش اسپرم کش هستش یا اصلا مشکلات ناشناخته ای وجود داره احتمال بارداری بالا بره، من 6 ماهه همه مشکلاتم حل شده الان علل ناشناخته وجود داره که دیگه میریم سراغ لقاح مصنوعی