2777
2789
عنوان

بی توجهی و عدم علاقه همسرم؟؟؟؟

889 بازدید | 30 پست

سلام ب همه نی نی سایتی های گل 

بچه ها ی سوالی تو ذهنم اومده 

ی تاپیک بود در مورد اینکه شوهرهاتون چ هیکلی دوست دارن توپر یا لاغر 

من گفتم همسرم تا حالا نگفته و نمیدونم 

حتی میکاپ آرتیستم چند مدل ارایش نشون داد ک با مشورت همسرم انتخاب کنیم گفت هر کدوم رو که خودت دوست داری و میپسندی 

برای لباس عروس هم همین طور

حتی نمیدونم رنگ مو دوست داره یا نه 

الان ی خانمی گفت شوهرت دوستت نداره ک انقدر بهت بی توجه 

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

من واقعا برام مهم نبود اون نظر 

ولی ذهنم درگیر شد نکنه من نظر همسرمو نمیخوام و چیزی تو دلش هست و نمیگه

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم به شدت حالات روحیم رو‌میفهمه دقیقا میفهمه ناراحتم عصبیم یا هرچی 

ولی تا حالا در مورد ظاهرم یا تیپم یا هیکلم کوچکترین نطری نداده 

یکم نظر اون کاربر ذهنم رو درگیر کرد

اصلا اینطوری نیست اگرم مجبورت میکرد میگفت فقط اجازه این لباس و آرایش و داری اونوقتم نارحت میشدی اون حق تصمیم گیری رو داده دست خودت .خنجر که نذاشتن رو گردنش که فقط باید باتو ازدواج کنه اگه دوست نداشت قطعا ازدواج نمیکرد این فکراروهم نکن

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
ای بابا  نمیدونم واقعا  شاید اخلاقش اینجوریه یعنی اصلا  اصلا اصلا نظر نمیده ؟

در مورد کارم 

درسم 

و یا موضوعات این چنینی چرا نظر میده 

ولی ظاهر و... هرگز 

الان دقیق فکر کردم دیدم حتی نظر میخوام میگه با خودت

اصلا اینطوری نیست اگرم مجبورت میکرد میگفت فقط اجازه این لباس و آرایش و داری اونوقتم نارحت میشدی اون ...

ممنونم گلم 

فقط خواستم ببینم نکنه مشکل از منه 

چون من یکم دختر قدرتمندیم و از بیرون شاید خشن ب نظر برسم میگم نکنه میترسه بگه 

ولی در کل در مورد مسائل دیگه ب جز ظاهرم نظر میده

من واقعا برام مهم نبود اون نظر  ولی ذهنم درگیر شد نکنه من نظر همسرمو نمیخوام و چیزی تو دلش هست ...

سری ک درد نمیکنه شما دنبال دستمال برای بستنش هستی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه بعضی مردها بلد نیستن و نمی‌دونن باید نظر بدن .به قول معروف تو باغ نیستن خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خوب از رفتارهای دیگش ببین. شاید واقعا نمیتونه تشخیص بده یا بهت احترام میزاره میگه هرکی خودت دوس داری ...

دلچزکین که نیستم

میگم نکنه میترسه بگه 

چون وقتی کاربرها گفتن حتی در مورد سایز اندامهاشون نظر میدن و نیگن برو باشگاه این کوچک بشه اون بزرگ 

دیدم من هم نواقصی تو اندامم داره ولی حتی ازم نمیخواد کاری بکنم 

یا تو طاهرم همینطور 

ی کار بر گفت چون دوستت نداره اگه داشت براش مهم بود

من موافق نظرش نبودم ولی رفتم تو فکر