2777
2789
عنوان

بی توجهی و عدم علاقه همسرم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری ک درد نمیکنه شما دنبال دستمال برای بستنش هستی؟

نه اصلا 

فقط دیدم همه تو اون تاپیک مواردی میگفتن ک اصلا همسرم اونجودی نیس 

حتی من گفتم‌من حس میکنم از ی سیاره دیگه اومدم

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
ممنونم گلم  فقط خواستم ببینم نکنه مشکل از منه  چون من یکم دختر قدرتمندیم و از بیرون شاید ...

شاید سلیقه لباس پوشیدنت و دوست داره .هر کسی هم چیزی گفت زود به دل نگیر عزیزم این ملاک دوست داشتن یا نداشتن نیست

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
دلچزکین که نیستم میگم نکنه میترسه بگه  چون وقتی کاربرها گفتن حتی در مورد سایز اندامهاشون نظر ...

خب شاید براش همه چی تمومی که نظری نمیده

شاید میپسندتت

چرا دنبال این هستی که حتما باید یه قسمت از ظاهرتو نپسنده و بهت بگه؟ شاید واقعا میپسنده اینجوری

دلچزکین که نیستم میگم نکنه میترسه بگه  چون وقتی کاربرها گفتن حتی در مورد سایز اندامهاشون نظر ...

اتفاقا بنظرم چون خودتو دوس داره وجودتو براش تغییر ظاهر مهم نیست حالا چندسال دیگه پیر شدیم سینه اویزون و پوست چروک ی بعد زایمان چاق باید برن سراغ یکی دیگه. اصلا اینطوری فکر نکن خواهر

این کارها . حرفها جذابیت شخصیتی یه خانم رو کم میکنه .. خودتون هرجور دوست دارید میکاپ کنید لباس بپوشی ...

اتفاقا من حیلی خودرای هستم تو ظاهرم از همین میترسم ک ترسیده باشه نظر بده

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

از نظر من یه مرد واقعی که تو کوچه و خیابون و محل کار اهل دید زدن خانومها نیست و اهل ماهواره و فیلمهای مستهجن هم نیست ، اصلا از رنگ مو و انواع و اقسام آرایش های زنانه سر در نمیاره که بخواد نظر بده...!!!!

خانومش رو هم همونجور که هست با تمام ویژگی های ظاهریش دوست داره

البته الان چنین مردی خیلی کمه  

اما اگه همسر شما اینطور هست ، قدرش رو بدون  

نه اصلا  فقط دیدم همه تو اون تاپیک مواردی میگفتن ک اصلا همسرم اونجودی نیس  حتی من گفتم‌م ...

درگیر سایت نشو. غلو زیاد توش هست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یعنی اصلا ازت تعریف هم نمیکنه؟ مثلا بگه قشنگ شدی یا چشماتو دوست دارم و...؟

شاید قبلا گفته و واکنش بدی نشون دادی وگرنه بی تفاوت ترین آدم هم باشه وقتی ازش میپرسی نظرش جلب میشه.

باهاش برو خرید و ازش توی انتخاب لباس نظر بخواه. موهاتو رنگ کن ببین توجه میکنه یا نه

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد

شوهر منم نمیگه .هرچی بپرسم میگه خوبه نمی‌خواد کاری کنی .می‌ترسه راستشو بگه یا بهم بربخوره یا برم دنبال درمان یا تغییراتی که بیافتم تو سختی .

آدم خودش می‌فهمه که همسرش دوستش داره یا نداره.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اتفاقا من حیلی خودرای هستم تو ظاهرم از همین میترسم ک ترسیده باشه نظر بده

احتمالا همینه. ربطی به دید زدن نداره. از یه بچه سه ساله هم بپرسی بالاخره یه سلیقه ای داره و از یه مدل آرایش و لباسی خوشش میاد. بزار باهات راحت باشه وگرنه عاشق ظاهرت هم باشه باز به مرور زده میشه.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
یعنی اصلا ازت تعریف هم نمیکنه؟ مثلا بگه قشنگ شدی یا چشماتو دوست دارم و...؟ شاید قبلا گفته و واکنش ب ...

چرا مثلا میگه امیدوارم بچه م شکل تو بشه کلا

و...

ولی کلا نمیگه چی میخواد یا نظر حتی در مورد لباس عروسم ندلد 

گفت خودت ببین چی دوست داری تو میخوای عروس بشی

احتمالا همینه. ربطی به دید زدن نداره. از یه بچه سه ساله هم بپرسی بالاخره یه سلیقه ای داره و از یه مد ...

اخه تا حالا نظر نداده ک زده باشم تو ذوقش 

کلا میگه ببین خودت با جی راحتی 

یا کدوم خوشحالت میکنه