2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری ام .از زندگی افتادم

732 بازدید | 73 پست

هیچی نمیتونم بخورم با جون کندن غذا میپزم واسه شوهرم وقتی غذا میخوره باید برم اتاق تا غذاشو تموم کنه خصوصا غذاهای گوشتی

از زندگی افتادم کلا مدام حالم بده 

کی تموم میشه این حالتام؟

کسی تو شرایط من بوده؟

حتی صبحانه نمیتونم بخورم😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ۳ماه اول اینجوری بودم هیچی نمیتونستم بخورم هر صبح بایستی حالت تهوع بگیرم و.... خسته شده بودم حتی غذا گوشتی مرغ و اینا نمیخوردم نونم میدیدم بدم می اومد ولی الان خداروشکر بهترممم تو هم خوب میشی باید تحمل کنی🥲

بد اخلاق نیستم اما خوب قرارم نیست با همه خوب باشم...!

سلام طبیعیه منم همینطور بودم وقتی وارد ماه ۴ شدم کم کم بهتر شدم

من به هیچ وجه نمیتونستم غذا درست کنم از بوی پیاز و گوشت و مرغ حالم بهم می‌خورد تا سه ماه شوهرم غذا درست می‌کرد من میرفتم تو اتاق خواب پنجره رو باز میکردم بوی غذا نیاد

جونم داره از دهنم درمیاد  هیچ کاری نمیتونم بکنم‌اگه ۹ ماه اینطور باشم که از گشنگی میمیرم

من نمردم اما داغون شدم 

تو بارداری وزن اضافه نکردم

کم میکردم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
عین من. فقط من از ۸ شروع شد تا ۱۶ هم ادامه داشت. اصلا یادم رفته بود قبلا چطور غذا میخوردم. همش دستشو ...

من چند روز پیش بحدی حالم‌بد بود که گمون کردم میمیرم 

بدبختی اینجاس کسی نیس واسه شوهرم غذا بپزه من مجبورم بپزم وقتی میرم سرگاز مردن رو ب چشم میبینم😞