2777
2789

سلام خانم های مهربون و دوست داشتنی ... بعد از گذشت یک سال فعالیت در نی نی سایت این اولین تاپیکیه که میزنم تا باهاتون آشنا بشم 😊 از آشناییتون خیلی خوشبختم 

اگر مایلید کمی باهم صحبت کنیم و بیشتر باهم آشنا بشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب امضات توضیح میدی

در واقع یک سایت هست در ارتباط با بدنسازی و در کل تناسب اندام طراحی شده  البته شروع کردیم بقیه ورزش ها رو هم داریم پوشش میدیم و همه ی تلاشش بر اینه که مراجعه کنندگان به هدفشون که میتونه کاهش یا افزایش وزن هست رو برسونه این کار رو با نوشتن برنامه غذایی ، تمرینی و مکمل و‌... انجام میده  منم هم به عنوان نویسنده و هم به عنوان کارشناس در این سایت فعالیت میکنم ... میتونین یه سر بهش بزنین 

در واقع یک سایت هست در ارتباط با بدنسازی و در کل تناسب اندام طراحی شده  البته شروع کردیم بقیه و ...

بله بگید خیلی عالیه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
بله بگید خیلی عالیه

در گوگل سرچ کنید fitnessia.ir  اگر وارد سایت بشید احساس میکنید بیشتر مربوط به آقایون هستش در صورتی که اینطور نیست این به این دلیله که من به تازگی شروع به فعالیت کردم و تیم نویسندگی خانم نداشته 😅 اگر در قسمت سرچ بانوان را سرچ کنید چند مطلب عالی و پرکاربرد برای خانم ها هست مخصوصا یه تمرین ۴ هفته ای در منزل داره که اگر انجام بدین از تغییراتی که طی یک ماه میکنید شگفت زده میشید. هم خوش فرم تر میشید هم هماهنگی عصب عضلتون افزایش پیدا میکنه و قدرت بدنیتون زیاد میشه 

با یاد و نام خدا بنده ۳۱ سال و ۶ ماه دارم و از آشنایی با شما خانم جوان خوشبختممم سوال بعدی لطفا

خیلی خیلی خوشبختم عزیزم

خب از فعالیت هایی که در این ۳۱ سال و ۶ ماه انجام دادین صحبت کنین 

مثلا من 

رزمی کارم 

موسیقی کار میکنم 

نویسنده هستم 

دانشجو هستم 

کارای روزانمم مثلا: 

هر روز کتاب میخونم 

روی زبان انگلیسیم هر روز وقت میزارم 

فیلم و سریال میبینم و.... دوست داشته باشین بیشتر توضیح میدم

سلام دوستان تو کارم یه  گره ی بزرگی افتاد تورو خدا برام دعا کنید الان به شدت محتاج دعاتونم&n ...

سلام خانم عزیز انشالله که هر چه زودتر گره از مشکلتون باز میشه و بهترین ها براتون رقم میخوره توکلتون به خدا باشه