2777
2789

خانمایی که دلشون با همسراشون نبوده اما همسراشون به خاطر علاقه ای که بهشون داشتن انقد گیر دادن و آسمون ریسمون بافتن و ...تا بالاخره باهاشون ازدواج کردن 

مثال:دختری هست که خوبه و خوشگله  پسری از فامیل ازش خاستگاری میکنه و دختره چون دوستش نداشته جواب نه میده ولی پسره و خانواده پسره دست بردار نبودن  به گفته مادر پسره   ،پسره از دبیرستان عاشقه دختره بوده و...

خلاصه دختره بارها رد میکنه ولی اونا انقد تو فامیل حرف زدن و گیر به دختره دادن و فرصت طلبی کردن که دختره قبول کرد و ازدواج کردن  

البته این مثال بود  کسب هستن نمونه مشابه یا تقریبا مشابه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو همین سایت که با دوست پسر دوستشم ازدواج کرده بود...

اوایل اصلا دوسش نداشت ولی چون شوهرش همه جوره باهاش کنار اومده بعد چندسال حالا دوسش داره

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

آره دوربرم دیدم که بعدها دختره عاشق میشه وآقاهه دلسرد...

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...

7سال پسرخالم اومدخاستگاریم اخراش خودمم عاشقش شدم 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من نمونه مشابهشم پای غلطم وایسادم

وقتی دوستش نداشتی چجور راصی شدی حتی دستت رو بگیره(سرزنشگرانه نیس سو تفاهم نشهه  خیلیا اینجورن که بدون علاقه ازدواج کردن فقط سواله که چجور تحمل میکنین بهتون نزدیک شه)

وقتی دوستش نداشتی چجور راصی شدی حتی دستت رو بگیره(سرزنشگرانه نیس سو تفاهم نشهه  خیلیا اینجورن ک ...

نه من دوست داشتنم به اشتباه بود 

اشتباهی زنش شدم

الان پای اشتباهم وایسادم

چون اگه جدا بشم چند تا آدم پای این کارم نابود میشن 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
سوالم اینه وقتی دوست نداشتین  حستون چی بود که بهتون نزدیک بشه

تنفر و ترحم قاطی 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****