2777
2789
عنوان

چکار کنم بابام اینارو باشوهرم

824 بازدید | 58 پست

بابا مامان من خیلی پسر دوستن داداشم بچه بزرگس من وسطیم و یه خواهر ده سال از خودم کوچیک تر دارم مشکلات مالی اینا توو زندگیم داشتم متاهلم پنج ساله عروسی کردم  21 سالمه و یه پسر نوزده ماهه دارم تا دوساله اول زندگیمون مشکل مالی داشتیم برای خرید خونه 10 میلیون کم بود به بابام به مامانم چند سری گفتم قرض بدین گفتن چک داره ،نداریم،و... همین بهانه ها در صورتی که برای داداشم خونه خریدن کمک کردن ماشینم خرید حالا مجرد بود اونموقع بعد دو سه روز قبل عید همین امسال نامزد کردن برای داداشم موندم پاگشا کنم یا نه عید اولین بار اومد پول دادم بعدا عیدی بردنی پول دادم  کادو

بعد شوهرمم به خاطر همین مسایل بدش میاد از داداشم در ضمن خودمم بدم میاد از داداشم به خاطر مسائل حالا نمیدونم به شوهرم چجور بگم دعوتشان کنم ؟؟

اصلا به نظر شما دعوت کنم 

تازه مامانم اونموقع باردار بودم گفت جنسیتش چیه گفتم پسر گفت خداااار ووووووشکر پسره و از این حرفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخای همین احترام نصفه و نیمه بین پدر و مادرت و خودت و شوهرت حفظ بشه دعوت کن و احترام بزار

از مشکلات خانواده نگو به شوهرت کینه درست میشه سیاست داشته باش

چه بسا اگه لج کنی بدتر بشه اوضاع 

@muzic_fun_show در روبیکا

هیچوقت پیش شوهرت دردل نکن نگو این کارو واسه داداشم کردن واسه من نکردن مردا سواستفادع گرن بعدا همونو می‌کوبن سرت نزار تو‌ مشکلاتت با خانوادت دخالت کنه

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....

سعی کن ک اگر شوهرت مشکلی نداره و پذیرای برادرتون هست دعوتشون کنی و اگرم ک نطرش منفیه یه جور ردش کنه و تا ببینی چی پیش میاد

برای یه شب اصلا ارزش اینو نداره ک لحطات خودت و شوهرتو تلخ کنی و هزارجور مکافات رو تحمل کنی

دعوتشون کن عزیزم و از خودت نقطه ضعف نشون نده، چون یه راه طول و دراز در پیش داری اگر دعوت نکنی و خانواده ات بفهمن که دلخوری داری و ضعف نشون میدی ...احتمالا بعدها هم عروستون به این جمع بپیونده و بخواد ناراحتت کنه، خیلی عادی رفتار کن و یه مهمونی کوچک برگزار کن و نزار عروس تون به مشکلاتی که گفتی پی ببره و احساس کنه شوهرش عزيزتره ... کلا بزار مامانت با عروس تون خوب یا بد طرف بشه نه شما..این یه نصیحت بزرگه برای شما که تازه خواهر شوهر شدی عزیزم، بچسب به زندگی خودت و آرامشت💚

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.