2777
2789
عنوان

چکار کنم بابام اینارو باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 58 پست
سعی کن ک اگر شوهرت مشکلی نداره و پذیرای برادرتون هست دعوتشون کنی و اگرم ک نطرش منفیه یه جور ردش کنه ...

دقیقا نمیدونم قطعا رد میکنه ولی میگم پیش زنداداشم بد نشم

هر چند که داداشم 2 سال پاشو تو خونمون نذاشت

بابام میگه  حالا شغلش فرش فروشه ها  همه میگن هر چی پولدارتر خسیستر

دیگه مسائلی که پیش اومده، بهتر که خدا بهت داده تا بدون هیچ حرف و حدیثی صاحب خونه زندگی بشی و در نهایت حق به حقدار میرسه، بنده‌ی خدا هیچ کاره‌ست و خداوند خودش عدالت و برقرار میکنه عزیزم

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوتشون کن عزیزم و از خودت نقطه ضعف نشون نده، چون یه راه طول و دراز در پیش داری اگر دعوت نکنی و خانو ...

آخه باید شوهرم راضی شه که دعوت کنم موندم چی بگم بهش اصلا چه اعصاب خوردی چه تبعیض هایی که که نمیتونم همرو بگم وقت نمیشه

دقیقا نمیدونم قطعا رد میکنه ولی میگم پیش زنداداشم بد نشم هر چند که داداشم 2 سال پاشو تو خونمون نذاش ...

شما مراقب زندگی خودتون و شوهرتون باشه

هر چند ک اگر روال عادی رو پیش میرفتید و دعوت میکردید بهتر بود

ولی اولویت حفط زندگی و شوهرتون هستش و به حواشیح فکر نکنید

اگه میخای همین احترام نصفه و نیمه بین پدر و مادرت و خودت و شوهرت حفظ بشه دعوت کن و احترام بزار از م ...

اصلا داغونم خواهر یه تومن خودش قرض دادن بعد مامانم به خواهر شوهرم زنگ زده بود گفته بود اینا پولمونو نمیارن بدن بعد یه حرفا زده بود

باهاشونم قهر کردم گفتن اونا دعات کردن و این حرفا

باااز منم باهاشون رفتو آمد میکنم احساس میکنم وابسته ام بهشون

بنده خدا بابای من داداشم کوچیکه۱۴سالشع حالا هرکار میخاد بکنه یا پولی میاد اول بامنه😂😂بقول مامانمم من منشی همکاره ام😂💔

چه بگی چه نگی خــدا از دلت باخبرا پس به خودش توکل کن خــدابرایت کافیست🌸❣️

ربطی به تبعیض جنسیتی نداره 

خونوادت وظیفشون بوده که برادرت رو برای ازدواج حمایت کنن و خرید عروسی و غیره 

اما قرض دادن به شما اختیاری هس 

بله دعوتشون کن من و خواهرام داداشم رو دعوت کردیم و بهترین کادوها رو دادیم

ضمنا بجای اینکه از داداشتون بدش بیاد شوهرتون میرفت از خونواده ی خودش قرض میکرد 

و برای خداروشکرش میتونم بگم که صلاح دونسته پسر داشته باشی چون دخترداشتن خیلی سخته چون همش نگرانی خوشبخت میشه یا نه

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
آخه باید شوهرم راضی شه که دعوت کنم موندم چی بگم بهش اصلا چه اعصاب خوردی چه تبعیض هایی که که نمیتونم ...

بزار یه مدتی بگذره بعد هر موقع دیدی اوضاع بهتر و آروم تره دعوت کن ...دیر نمیشه عزیزم، فعلا آرامش زندگی خودت از هر چیزی واجب تره ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
اصلا داغونم خواهر یه تومن خودش قرض دادن بعد مامانم به خواهر شوهرم زنگ زده بود گفته بود اینا پولمونو ...

سعی کن رفت وآمد داشته باشی ولی خیلی معمولی و مثل غریبه

یعنی به کارشون کار نداشته باش دخالت نکن و توقع نداشته باش

شما که نمیتونی اخلاق اونارو عوض کنی پس دوری و دوستی 

خودت از شکم و رخت و لباس بزن ذخیره کن واسه خودت ولی به اونا نگو 

بخدا هر کسی یه جوره پدرومادرش همه مشکلات دارن سخت نگیر

@muzic_fun_show در روبیکا

کدومشون بیشتر پسر دوسته

میدونی ی مدت برو پیش یکیشون هی بگو مثلا بابا یه چیز دیگس مامان چیه دیگه ادم صدتا بابا داشته باشه بهتره از ی مامان(البته خدانکنه)

یا بلعکس

هروقت دلخور شدن بگو عه شما هم دلخور میشید؟پس ببینید من چی کشیدم 

شروع کن حرفاتو بگو

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
هرگز از خانواده خودت جلوی شوهرت بدی نگو .... هرگز ... فقط سواستفاده میکنن بعد دل خودت می‌شکنه 

شکسته دلم نه از شوهرم بلکه از مامان بابا داداشی که دوسال یبار اومده خونم وخیییلی حرفهایی که نمیشه نوشت با این که 20سالمه ولی فهمیدم با کیا بزرگ شدم 

بعد عروسی خانوادرو میشناسه ادم