2777
2789
عنوان

فکرای قبل خواب 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 36 پست

من یسری نمیدونم چم شده بود، تصور میکردم سرطان دارم همه میان عیادتم. منم میگم بابا گریه نکنین چی شدم مگه. بعد دختر خالمم که کوچیکه میپرسه واقعا داری میری پیش خدا؟ جای خوبیه؟  منم میگفتم جای خوبیه ولی امیدوارم خیلی دیر بری اونجا حالا همه اینا با یه بغض عجیب و سنگیین😂😂

عین چی ساعت 2 نصف شب بخاطر سرطان خیالیم داشتم زار میزدم😂😂😂💔

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یسری نمیدونم چم شده بود، تصور میکردم سرطان دارم همه میان عیادتم. منم میگم بابا گریه نکنین چی شدم ...

عاقاااا منم بعضی وقتا مرگ خودمو تصور میکنم ک سر خاکم چیکار میکنه بعد تا صب زار میزنمممم😂😂😂😂😂

آرهههه

یه مدت خیلی شبا دعا میکردم خواب ببینم مردم ببینم بقیه برام گریه میکنن یا نه😐💔

البته هنوزم دوست دارم همچین خوابی رو ببینم

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

اقا مسخره نکنین منتو مجردیم هر روز یه سریال و فیلم درست میکردم و تو اینه با خودم حرف میزدم و نقش پسرو دخترو با هم بازی میکردم کلی هم ذهنم درگیر سناریوسون بود و دنبال اسم تک بودم براشون...شبها هم خیخوابیدم تجسم میکردمشون...😹

ووی خیلی تباه اندر تباااه بودم😭🤦🏻

اقا مسخره نکنین منتو مجردیم هر روز یه سریال و فیلم درست میکردم و تو اینه با خودم حرف میزدم و نقش پسر ...

اینم بگم تو دوران مدرسه سه چهار تا رمان عاشقانه ۵۰۰برگی نوشتم نویسندگیم عالییی😂