2777
2789
عنوان

از یه فروشگاه لباس بچه خریدم بعدش

695 بازدید | 33 پست

بعد یکساعت از واریز  گفت مدل مورد نظرتون ایراد داره اونایی که باقیمونده . شماره کارت بدید برگردونم.

بعد دیدم مثلا قیمت خریدم ۲۰۰ هزار بود ، طرف ۲۰۰۶۰۰ واریز کرد . یعنی اون ششصد تومن کارمزد انتقال پول منم حساب کرده بود.

شگفت زده شدم از این دقت در حلال خوری .

اسمشم نمیگم که نگید اومدی تبلیغ کنی 😅 فقط خواستم حس خوبم رو به اشتراک بگذارم از دیدن چنین رفتاری .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب من یکی واقعا اگه فروشنده بودم به اون ۶۰۰تومن کارمزد فکر نمی‌کردم چه ادم دقیقی

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰

چه جالب پیجشو میگیم منم بچه کوچیک دارم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢