2777
2789
عنوان

دلم برای وقتایی که سالم بودم یه دختر شادی بودم…

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 36 پست
پیش همه آبروم میره حاضرم سرم بره مهمونی نرم 

افسرده ای  ؟

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم🥺 برای کی وقت داشت؟ یه دکتر دیگه برو

شهریور

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تورو خدا برو دکتر حالت عالی میشه یه روز میای منو دعا می کنی که اینو بهت گفتم منم مثل شما بودم

میبینی خدا هم نمیخواد خوب بشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

[QUOTE=233017618]روحی وسواس عملی فکری[/QUOT.حاد نیس .روزای خوب هم میرسه ..من یه مشکل جسمی دارم پانزده ساله درگیرش هستم داره کم‌کم پیشرفت می‌کنه...اما کنار اومدم . شاید همین بی‌خیالی باعث شده پیشرفتش کند باشه

دارو خوردید؟چجور دکتری بود 

برو

مشاوره رفتم گفت اره افسرده ای باید قرص بخوری 

قرصاتو بخور پس نکنه نمیحوری

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
روحی وسواس عملی فکری

من چند تا از تاپیکهای شمارو خوندم ، ناراحت شدم ، آخه میدونم چه شرایط سختی دارید واقعا کل این حرفایی که زدید رو با تمام وجودم احساس کردم ، میدونم سخته مقابلش وایسادن ولی تنها کسی که میتونه نجاتتون بده فقط فقط خودتونید! دکتر و قرص همش فرعیاته واسه این ک کمک کنه بهتون ولی تا خودتون نخواهید هیچی درست نمیشه ، توکل کنید به خدا و یکم از این فکرای منفی خارج بشید، تنها راهش بی اعتنایی هست ، منی که هزاران روش درمانی رو امتحان کردم از نوروفيدبک و تی دی سی اس و مشاور های مختلف گرفته تا قرص های مختلف... ، حس میکنم ریشه وسواس شما هم مذهبیه درسته؟ فقط همینو به خودتون بگید همون خدایی که بهت گفته نماز بخون   همون خدا گفته وسواس حرامه ، و نباید بیش از حد به هر مسعله ای بها بدی ک اینجور اذیت بشی ، اگه غیر مذهبیه هم که بازم من تجربش کردم و واقعا اون دردناک تره از مذهبی .. ولی خوب ارزش نداره حال خودتون رو خراب کنید الکی ، بی اعتنایی به معنای این نیست ک مقابله کنید و با فکرا بجنگید و مثلا ی فکری اذیتتون کرد که آقا مثلا مثلا خدایی نکرده بعدا فلان بیماری رو میگیرید شما بگید نه من نمیگیرم ، این مقابله کردن خودش فکرا رو بیشتر میکنه ، نه باید تایید کزد نه رد فقط طوری رفتار کنید که انگار نه انگار فکری وجود داره ، اون لحظه خودتون رو مشغول کنید به چیزی ک حالتون رو خوب میکنه ، امیدوارم موفق باشید خواهر

من چند تا از تاپیکهای شمارو خوندم ، ناراحت شدم ، آخه میدونم چه شرایط سختی دارید واقعا کل این حرفایی ...

نه مال من مذهبی نیس 

این کندن مو تمرکز نذاشته برام😭😭😭دانشجو هستم و نمیتونم درس بخونم