2821
2789
عنوان

ازدست این بچه چ کنم!؟؟؟؟؟

203 بازدید | 18 پست

دخترم ۵ سالشه خونه خودم مودب و آرومه اما همین ک پا میذاره خونه مامانم بی ادب میشه و شیطون اصلا هم نمیاد خونه

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....  

سلام عزیزم

خدا حفظش کنه

دنبال راهکار یک خطی نباش

مجموعه کتاب‌های تربیتی استاد عباسی ولدی رو بخر بخون. اسمش "من دیگر ما" هست.

همینطور صفحه محیا سادات منصوریان رو تو ایسنتا دنبال کن و بخون

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای بخدا دختر دوساله منم همینجوریه وقتی خونست فرشته تا یکی میاد یا یه جایی میریم کلا عوض میشه 😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
وای بخدا دختر دوساله منم همینجوریه وقتی خونست فرشته تا یکی میاد یا یه جایی میریم کلا عوض میشه 😑

واقعا نمی‌فهمم چرا؟وقتی تنهاس اصلا دعواش نمیکنم یا بدخلقی باش 

چ راهکاری براش ب کاربردی؟

هیچی باهش حرف میزنم زیاد سخت نمیگیرم بهش ولی تو قصه براش توضیح میدم اقتضای سنیشونه تک فرزندم هست خودش رفته رفته درس میشه❤️

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
هیچی باهش حرف میزنم زیاد سخت نمیگیرم بهش ولی تو قصه براش توضیح میدم اقتضای سنیشونه تک فرزندم هست خود ...

امروز از دستش گریه کردم دقیقا همون کارا ک میگم بده رو جایی میره انجام میده 

یه جا خونده بودم اگه بچه‌تون وارد یه جمعی میشه کاملا رفتارش عوض میشه و شلوغ میکنه کمبود توجه داره

وای کمبود توجه؟!من توی خونه واقعا باهاش بازی می‌کنم وقت میذارم دوست خیالیش شدم هرچی میخاد میخرم اما هییییچ

وای کمبود توجه؟!من توی خونه واقعا باهاش بازی می‌کنم وقت میذارم دوست خیالیش شدم هرچی میخاد میخرم اما ...

من روانشناسی کودک میخونم ولی چون پایه‌م یه چیزای کمی میدونم

تا اونجایی که اطلاع دارم اگه کودک یه کار یا رفتار اشتباهی کرد اول باید خودتونو بزنین به یی توجهی (یعنی متوجه اشتباهش نشدین) و بار دوم اگه تکرار کرد باید بهش تزکر بدین و برای بار سوم یه تنبیهی رو باید در نظر بگیرین

احتمالا شما یا خانوادتون برای بار اول که حرف بد زده خندیدین که اینجور میکنه

من روانشناسی کودک میخونم ولی چون پایه‌م یه چیزای کمی میدونم تا اونجایی که اطلاع دارم اگه کودک یه کا ...

مامانم خیلی پشتشه برهمین اینطور میکنه دیگ مامانمم از دستش،عاصی شده ...بنظرتون چ تنبیهی براش درنظر بگیرم؟

مامانم خیلی پشتشه برهمین اینطور میکنه دیگ مامانمم از دستش،عاصی شده ...بنظرتون چ تنبیهی براش درنظر بگ ...

خب احتمالا همین طرفداری مادرتون باعث این رفتار شده. برای حل این مشکل مثلا میتونین اول ازش بپرسین که (مامان به نظرت این حرف هایی که میزنی حرف های خوبین؟ معنی این کلمات رو میدونی؟ میدونی وقتی این حرفا رو میزنی من چه حسی بهم دست میده؟) ازش سوال بپرس، بچه تا قانع نشه یه رفتار و ترک نمیکنه، بزار درمورد رفتارش که زشته فکر کنه، قانع بشه، اونوقت در غیاب شما هم اون حرف ها رو نمیزنه. برای تنبیه هم میتونین بگین چون این حرف های زشتو میزنی دیگه خونه ی مامان بزرگت نمیارم، یا برحسب سنش که 5 سالشه، 5 دقیقه باهاش حرف نزنین و توجه نکنین

امیدوارم حل بشه