2777
2789
عنوان

وقتی یکی ازدواج میکنه ……🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 133 پست
بگو بفکر ترشی باش

شوخیش هم خوب نیس!

از این کلمات استفاده نکن لطفا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من مامانم اصلا نمیزاشت بفهمم کی خواستگار میاد .بهم نمیگفت .عقیده اش این بود دختر پررو میشه🤣 اما وقت ...

نه الحمدالله من خواستگار ندارم کلا😂😂😂😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره اصلا چیزی نمیگه  من از نگاهش و رفتاراش میفهمم🥺

اخی بنده خدا

ولی توام‌حق انتخاب داری واسه زندگیت عذاب وجدان نداشته باش وقتی ببینه دختر موفق و مستقلی شدی دست اونارم گرفتی بهت افتخارم میکنه

جایگزین تو در این سینه خداوند هم نشد:)💕💕💕مهرماه جذاب شیک پوش    

شوهر نکنیا

مامان منم همین بود الان انقد پشیمونه

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

حالا من ب  ازدواج تون کار ندارم ولی چ کار یه یکی دادمیزنی گریه میکنی سعی کن از حق خودت دفاع کنی 

(🕊زیارتنامه ی شهدا🕊🌹اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱شادی_روح_شهدا_صلوات
آفرین بهترین کارو میکنی  اصلا ازدواج نکن  زندگی مجردی ی چیز دیگست

وای چه جملاتی میگید 

میدونید چقدر میتونه مخرب باشه؟؟

هیچ کلیتی تو هیچ چیز وجودنداره

ازدواج خوب از مجردی بهتره

مجردی از ازدواج بد

🍦
مامانت باید شمارو درک کنه ازدواج لازمه ی زندگی نیست

نه اون بیچاره چیزی نمیگه🥺

من از قیافش و رفتاراش میفهمم

این افکارت تغییر میکنه 

و بالاخره یه روزی امادگیشو پیدا میکنی 

آدم اهلش هم انشالله جور میشه 

مادرا همینن 

از بچگی دخترا تو فکر جهاز وازدواج و آینده درسی اشون هستن 

حتی واسه پسرهاشون هم همینه اما کمتر

مادر منم گهگاهی میگه میخوام قبل مردنم همتون سرو سامون بگیرید 

چیزی به مادرت نگو 

ولی انتخاب صحیحی داشته باش . 

الانم آنچنان زود یا آنچنان دیر نیست 

ببین خودت هدفت چیه از زندگی 

مثلا موضوع مهم تری هست ک فعلا ذهنت رو در گیر کرده 

خلاصه چرخ روزگار میچرخه 

بالا پایین میره 

بالاخره یه روزی یه جایی 

انشااله خدا بهترین ها رو برات جور میکنه

وای چه جملاتی میگید  میدونید چقدر میتونه مخرب باشه؟؟ هیچ کلیتی تو هیچ چیز وجودنداره ازدواج خ ...

شما هر کار بکنی توی ازدواج محدود میشی و آزادی مجردی نداری 

و این خانم علاقه ندارع پس بهتره اصلا ازدواج نکنه 

روخودت کار کن که وقتی دعواتون شد تو سرش داد بزنی بالاحره یه عمر زندگیه مگه میشه دعوا نباشه لازم نیس ...

روخودت کار کن که وقتی دعواتون شد تو سرش داد بزنی 

حرفت کاملا جدی بودها ولی من اونقدر خندیدم بهش😂😂😂

نمیتونم 

حالا حتما باید دعوا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی یه زوج بدون دعوا نبوده؟