2777
2789

مامانم یه جوری میشه مثلا حسرت میخوره

من ۲۱ سالمه دوست ندارم ازدواج کنم راستش میترسم🙁

مثلا میگم نکنه دعوامون بشه و سر من داد بزنه چون من خیلی زود ناراحت میشم و گریه می کنم🥺☹️

و…

چجوری به مامانم بفهمونم که من هیچوقت ازدواج نمیکنم و بیخیال من بشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام😍🖐

شاید خیلی هاتون اسم فروشگاه سیتی فون رو شنیده باشین☺️

یه فروشگاه که همه ی محصولات شیائومی (مثل موبایل ,ساعت هوشمند,هندزفری بیسیم,لوازم جانبی و کلی محصولات دیگه رو داریم)

✅محصولاتمون اورجینال هست،پک گلوبال و دارای یکسال گارانتی🔥

📍|تضمین بهترین قیمت|

📍|ضمانت اصالت کالا|

حتما یه سر بزن😉

ادرس پیج اینستا👇 https://www.instagram.com/p/CcCuPxDMwMF/?utm_medium=copy_link

ادرس سایت👈 https://cityphones.ir/

بگو همچیز مگه شوهر کردنه من با بقیه فرق دارم فعلا تمرکزمو گزاشتم رو موفقیت خودم واسه خودم زندگی میکنم

جایگزین تو در این سینه خداوند هم نشد:)💕💕💕مهرماه جذاب شیک پوش    
هیچی نگو وقتی خواستگارم اومد رد کن تمام

خداروشکر خواستگار ندارم😁

فقط نسبت به مامانم عذاب وجدان میگیرم🤦🏻‍♀️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بگو همچیز مگه شوهر کردنه من با بقیه فرق دارم فعلا تمرکزمو گزاشتم رو موفقیت خودم واسه خودم زندگی میکن ...

بیچاره اصلا چیزی نمیگه 

من از نگاهش و رفتاراش میفهمم🥺

من مامانم اصلا نمیزاشت بفهمم کی خواستگار میاد .بهم نمیگفت .عقیده اش این بود دختر پررو میشه🤣 اما وقتی هم سن ویالام سروع به ازدواج کردم اونوقت بدش نمیومد شوهر کنم.منم اون موقع هرکیا میگفتم نه میگفتم

مامانا اینطورین