2777
2789
عنوان

بیاین یه چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست
زیادی خوبم احتمالا دل خودمو میزدم    

بیا بامن دوست شو🙂😂

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی الکی قهرمیکنم دوست دارم نازمو بکشن😂پسر بودم کمرم زیر بار اینهمه ناز کشیدن میشکست😂

منم دقیقا😑😂بعضی وقتا دلم برای همسرم میسوزه بیچاره اگه قهرکنم بیاد منت کشی زود از دلم درنمیاد خیلی ناز میکنم آخرشم گندمیزنم میزاره میره😂ولی من میرم برای آشتی زود آشتی میکنه😊😘

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
گاهی اوقات یهو زبونم تند میشه و متاسفانه با حرفام طرفو ناراحت میکنم 

خیلی بده واقعا

منم دقیقا😑😂بعضی وقتا دلم برای همسرم میسوزه بیچاره اگه قهرکنم بیاد منت کشی زود از دلم درنمیاد خیلی ...

امیدوارم هرکی میاد تو زندگیم از اون نازکناش باشه.

ازاونایی که هرچقدرم ناز کنی بازم خریدارن.

چون من ادم بشو نیستم😂

امیدوارم هرکی میاد تو زندگیم از اون نازکناش باشه. ازاونایی که هرچقدرم ناز کنی بازم خریدارن. چون من ...

بیچاره شوهر ایندت😂ولی بی شوخی آدمیم که زیادی قهر کنه و ناز کنه ارجش میره باید به اندازه قهر کنه ونازکشیدنشم به اندازه باشه تاشوهرش همیشه نازشو بکشه😘من تازه دارم یاد میگیرم

بیچاره شوهر ایندت😂ولی بی شوخی آدمیم که زیادی قهر کنه و ناز کنه ارجش میره باید به اندازه قهر کنه ونا ...

بخدا خواهر من اگه صد صفحه کتابم در این مورد بخونم.

باز وقتی با یه مرد باشم همون اسکولی میشم که بودم😂

بخدا خواهر من اگه صد صفحه کتابم در این مورد بخونم. باز وقتی با یه مرد باشم همون اسکولی میشم که بودم ...

😂😂لجبازیااا معلومه