2777
2789
عنوان

خانمای همدانی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 78 پست
خو زنگ بزن بپرس    به ما هم بگو چیه

باید همین کارو کنم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من خودم همدانیم ولی نمیدونم این چیه 

مثل قنده پشتش هم زنجبیل مالیدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین احتمالا مال شهر های اطراف همدان باشه  ولی بازم بپرس

همسرم نمیپرسه ولی من برام مهم بود که بدونم چی هست و قیمتش چطوره،  که ماهم به فراخور اون براشون سوغاتی ببریم

همسرم نمیپرسه ولی من برام مهم بود که بدونم چی هست و قیمتش چطوره،  که ماهم به فراخور اون براشون ...

تو گوگل سرچ کن ببین هست خودت کدوم شهری ؟

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
تو گوگل سرچ کن ببین هست خودت کدوم شهری ؟

سرچ کردم‌سوغات همدان نبود.خودم تهران

برای ملایره نبات ونقل  فروشی ها میفروشن اسمشو نمی‌دونم بجای قند با چایی میخورن طعم زنجبیلی ودار ...

آهان..ممنون .ملایر‌ از شهرای همدانه؟

برای ملایره نبات ونقل  فروشی ها میفروشن اسمشو نمی‌دونم بجای قند با چایی میخورن طعم زنجبیلی ودار ...

خدا خیرت بده همش فکر میکردم مال کدوم شهره   

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
شاید شیرینی "چای بغدادی" باشه

🤔🤔 آرد و اینا نداره