2777
2789
عنوان

مردم چرا اینقدر فضولن

354 بازدید | 12 پست

از نظر شما هم خانمهایی که مدام از بقیه می‌پرسند چند خریدی و وای چقدر گرون خریدی بیشخصیت و فضولن یا فقط من اینجوری فک میکنم ....

یکبار لباس خریدم دو تا از فامیل های نزدیکمون این سوال پرسیدن و بعد گفتن چه گرون ‌‌‌‌‌‌‌‌اونا سر زبون دار منم بی زبون موندم چی بگم ...این جور مواقع چی باید گفت ..از اون موقع میترسم لباس وسیله نو بخرم جلو اینا استفاده کنم ‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خيليهاش مربوط به فضولي نيست 

همينجوري حرف ميزني ديگه صحبتهاي عادي روزمره است كه خانمها اغلب دارن حتي اقايون هم كنار هم ميشينند اين صحبتها رو دارن 

بابا پس كنار هم از چي بايد حرف زد؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بستگي به طرف مقابل و نحوه پرسيدن و هدف از پرسيدنشون داره

براي بعضيها نبايد جواب بدي راحت بگو نميدونم چندتا خريد بود با هم و يا اگر خيلي بي ملاحظه اند بگو چطور؟ جواب اين سوال چه كمكي بهت ميكند؟ يا بگو من تاحالا چنين سوالاتي از شما نداشتم نميتونم دليل جواب دادن به سوالت را درك كنم

خيليهاش مربوط به فضولي نيست  همينجوري حرف ميزني ديگه صحبتهاي عادي روزمره است كه خانمها اغلب دا ...

خب اینکه بگن خیلی گرون خریدی و فلانی این لباسو خودش دوخته اینقدر تموم شده .‌‌...دو سه نفری به یک نفر  ...مگه میشه همیشه وسیله و لباس ب قیمت مناسب ارزون خرید ...یعنی اینا تا حالا هیچ وقت از این موارد برا خودشون پیش نیومده؟؟؟

خيليهاش مربوط به فضولي نيست  همينجوري حرف ميزني ديگه صحبتهاي عادي روزمره است كه خانمها اغلب دا ...

بستگي به نوع صميميت داره بعضي جاها اشكال نداره 

در مورد خيلي چيزها ميشه حرف زد كتابها فيلمها حال دل هم با ابراز همدلي و محبت اووووو كلي بحث جذاب هست بعد فقط لازمنيست حرف زد ميشه تفريح كرد بازي كرد 

خب همه که منظور ندارند ولی قبول دارم بعضیا هم خیلی ادعا دارند میخواند بزنند تو سر همه چی کوچیکش کنند ...

والا بخدا آدم جرات ندارم لباس نو بپوشه یا وسیله جدید بخره ..میشه سوژه دیگه

بستگي به طرف مقابل و نحوه پرسيدن و هدف از پرسيدنشون داره براي بعضيها نبايد جواب بدي راحت بگو نميدون ...

اها مرسی یادم بمونه اینا رو دفعه بعد بگم ..من سرم تو کار خودمه اینا ول نمیکنن

خب اینکه بگن خیلی گرون خریدی و فلانی این لباسو خودش دوخته اینقدر تموم شده .‌‌...دو سه نفری به یک نفر ...

چرا هميشه پيش اومده اما به نظرم صحبتهاي معموليه انقدر دارين از هر جيزي يه موردي درميارين كه ديگه رفت و امد و صحبت كلا بايد قطع بشه چرا انقدر حساسين رو همه چيز

من خودم براي لباس و عطر واينجور چيزها چند برابر جاري هام هزينه ميكنم مثلا عطر ميخرم بالاي دو ميليون اونا ميگن چقدر گرون خريدي چطوردلت مياد انقدر پول بدي والا من اصلا نه ناراحت ميشم نه حس بدي ميگيرم يا مثلا مانتو رو ميگن ما دوختيم اين قيمت دراومدمثلا جاري ام خيلي هزينه خوراك و گوشت ميكنه تو خونش من بهش ميگم چه خبره چه جوري اينهمه گوشت رو ميخورين 

بابا اينها همه حرفهاي دورهميه و صحبتهاي عاديه بدون هيچ منظور و نيتي انقدر همه جيز رو سخت نگيرين

بستگي به نوع صميميت داره بعضي جاها اشكال نداره  در مورد خيلي چيزها ميشه حرف زد كتابها فيل ...

والا ما بين خانمها و تو دورهميمون بازي نكرديم تا حالا در مورد كتاب و فيلم هم با اغلب اطرافيان صحبت نميكنيم مگه در حد ده دقيقه اينا همش حرفهاي روزمره است من خودم با دوستام و اطرافيان زياد از اين صحبتها ميكنيم مثلا در مورد قيمت ژل لبي كه زديم بحث ميكنيم فضولي نيست فقط حرفهاي عادي دورهمي و مهمونيه

چرا هميشه پيش اومده اما به نظرم صحبتهاي معموليه انقدر دارين از هر جيزي يه موردي درميارين كه ديگه رفت ...

قانع نشدم .. روابط آدمها حد و مرز داره ..طرفو نباید تو منگنه بذاری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..که اخرش به طرف بگه ب شما مربوط نیس ک چرا گرون میخرم ..اندازه رو باید نگه داشت ‌‌