2777
2789
چرا عزیزم داره.آخه من هیچ وقت همچین کاری نمی کنم وضعیت رو جوری تنظیم می کنم که فقط اون کسی که می خوا ...

خوب چرا وضعيت ميزاري مستقيم براي خودش تو دايركت بفرست ديگه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خب برو زندگیت بکن متلک گفتن رو در رو کم بود اینم اضاف شد تازه رو در رو خیلی بهتر بود لااقل این ...

اوهوم 

جدا از این اصلا متلک انداختن نشونه ضعفه 

ماها به اشتباه فکر مبکنیم هرکی دهنش بازه زرنگ تره هرکیم سکوت میکنع از ترسشه 

مشکلی داری به قول شما جسارت داشته باش رو در رو بگو 🤦🏻‍♀️

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
اوهوم  جدا از این اصلا متلک انداختن نشونه ضعفه  ماها به اشتباه فکر مبکنیم هرکی دهنش بازه ...

دقيقا اينجا ميگن خانمهاي زرنگ حاضرجواب 

فكر ميكنتد كسي كه كنايه بتونه بزنه خيلي زرنگه 

چرا عزیزم داره.آخه من هیچ وقت همچین کاری نمی کنم وضعیت رو جوری تنظیم می کنم که فقط اون کسی که می خوا ...

واقعا؟نمیدونستم 

خب همون رو به خوده طرف بگو تو پیویش 

خیلی شیک تره 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
خب اگه بذارم وضعیت فکر می کنه اینو برا همه فرستادم ولی اگه بفرستم پیوی خب تابلو بازی میشه

خوب پس خودت هم عادت داري حرفاتو به طرفت با تيكه تو استوري  بگي براي همين الان به خودت گرفتي