2777
2789

من چند وقتی خونه پدرم بودم دور از شوهرم امشب شوهرم اومد و بعد یه مدت رابطه داشتیم بعد روم نشد قبل سحر برم برای غسل سرچ کردم تو نت که تیمم کنم منتطر موندم لحظه آخر منتها چون ساعت اذان و اشتباه فک کرده بودم همزمان با اذان تیمم کردم حالا روزم صحیحه یا نه دیگه ؟ البته سرماخوردگی و گلو دردم دارم حالم خیلی ام خوب نیس ولی روزمو میخوام بگیرم اگه حالم بد شد بخورم قبوله حالا یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم قبوله چون نویدونستی هرچند سرماخوردگی دلیل بر روزه گرفتن نیس حالا تامطمین نشدی روزت نخور

وقتی تیمم تموم شد دیدم داره اذان میگه شوکه شدم فک میکردم دوسه دقیقه مونده 

اگه مریضی فردابرودکتر،دداروبده خودش میگه بایدبخوری یانه

بعدم فک کنم بایدغسل میکردی،تیمم درصورتیه که آب نباشه نه اینکه خجالت بکشی،خجالت اصلی روبایدازخدابکشیم نه بنده اش

وخدایی که بشددددت کافیست❣

از چه کسی روت نشد بری حموم؟

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
خامنه ایی

به نظرم درست باشه...

۳۰۰۰۱۶۱۹

پیام‌بدید از طرف دفترشون جواب میفرستند، تا خیالتون راحت بشه ،البته یه روز میکشه معمولا.

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*