2777
2789
عنوان

حمله ی پانیک 😞

338 بازدید | 20 پست

سلام 

بچه ها کسی تجربشو داشته؟ 

من جدیدا هرشب اینطوری میشم 

خوابیدن شده کابوس برام 

میشه بگین برای درمانش چیکارا کردین 

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم دارو گیاهی کمکم کرد رژیم درست کم کردن سردیجات و البته کمک از خدا و نماز شب بهترین راه بود ...

الان کامل خوب شدی؟ 

من این اواخر ی نفرم میبینم ک میخواد ببرتم

خیلی حالم بده 

پیش دکتر طب سنتی رفتی؟ 

میشه بگی چیا داد بهت

آرامبخش و این چیزا میدن معمولا درمان نداره که نباید به خودت فشار بیاری یا تو شرایط استرس زا باشی

هرسری بدتر میشه باز تو بیداری باشه بهتره تو خواب خیلی وحشتناکتره

الان کامل خوب شدی؟  من این اواخر ی نفرم میبینم ک میخواد ببرتم خیلی حالم بده  پیش دکتر ط ...

بلی خدا رو شکر کامل خوب شدم دکتر طب سنتی و دکتر با هر دوشون خوب شدم اگه لازم باشه دکتر روانشناس بهت دارو میده یادم نیست دقیقا چی داد ولی این سه روش برا من جواب داد حتما برو دکتر ان شاالله زودی خوب میشی 

چیز خاصی هس که بابتش نگران یا ناراحت باشی؟ دکتر رفتی؟

کلا خیلی استرسیم 

اره این مدت فشار روم بوده 

امیکرونم گرفتم 😑

نه دکتر نرفتم برا هرکی تعربف میکردم میگفتن بختکه همه میبینن ولی رفته رفته بدتر شد هرسری یچیزی داره بهش اضافه میشه 

الان نزدیک ی ساعت گذشته ولی نفسم بالا نمیاد

بلی خدا رو شکر کامل خوب شدم دکتر طب سنتی و دکتر با هر دوشون خوب شدم اگه لازم باشه دکتر روانشناس بهت ...

خداروشکر 

امیدوارم دگ هیچوقت تجربش نکنی

ممنون که وقت گذاشتی♥

کلا خیلی استرسیم  اره این مدت فشار روم بوده  امیکرونم گرفتم 😑 نه دکتر نرفتم برا هرکی ت ...

نه بابا بختک چیه

حرف این و اونو ول کن

اگه بری دکتر یه سری آرامبخش و ضد افسردگی بهت میدن این حالتات کم بشه

با پنیک هیچ اتفاقی برات نمیفته فقط همون لحظه خیلی حالت

سعی کن کمتر فکر کنی به چیزایی که بهت استرس میدن

اگه حس کردی حالت داره بد میشه نفس عمیق بکش

اگه هم نمیبرنت دکتر (من نمیدونم چن سالته) برو توی اسنپ 

دکتر داره

میتونی مشکلتو بگی دارو هم تجویز میکنن نسخه میدن میتونی بدی همون اسنپ بیاره برات حتی