2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم

210 بازدید | 18 پست

سلام

بچه ها همسر من به حرف همه اهمیت میده ب جز من

ینی یجوریه فکر میکنه من هیچی بلد نیستم 

در صورتی که هم تحصیلات عالیه دارم هم خانه داریم خوبه و … البته تعریف نمیکنم از خودم فقط توضیح میدم

دیگه دیوونه شدم کم اواردم 

خب چرا قطعا دلیلی داره دیگه؟ مگه میشه به حرف همه گوش کنه ولی به حرف همسرش که نزدیکترین فرد بهش هست گوش نکنه

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم‌ مشکل از کجاست دیوونه شدم شب تا صبح بیدارم

ببین مثلا همسر من به حرف من گوش نمی کنه چون به نظرش من بهش اعتماد ندارم و همیشه پشتش خالی میکنم برای همین مثلا با من مشورت نمیکنه ولی کم کم درست شد خودش 

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...
نمیدونم‌ مشکل از کجاست دیوونه شدم شب تا صبح بیدارم

ولکن چقدر اهمیت میدی بگیر بخاب منم این دوره ها رو دارم دیگه نمیدونم چه کار کنم از دستش هی قربون صدقه میره چرت و پرت میگه اما باز همون کاری که بدم میاد و انجام میده وای خدا چقدر پوست کلفت باز امشب کلی حرف بارش کردم 

خب چرا قطعا دلیلی داره دیگه؟ مگه میشه به حرف همه گوش کنه ولی به حرف همسرش که نزدیکترین فرد بهش هست گ ...

چه دلیلی اخه؟

به خدا عقلم ب جایی نمیرسه دیگه چکار کنم

مثلا چند ماه پیش بهش گفتن زنت  جواب تلفن مارو نداده 

جنگی شد بیا و ببین

ولکن چقدر اهمیت میدی بگیر بخاب منم این دوره ها رو دارم دیگه نمیدونم چه کار کنم از دستش هی قربون صدقه ...

نمیشه که ول کرد 

بحث زندگیه 

اگه بخوام ب رفتاراش اهمیت ندم که نباشم بهتره 

منم مشکل ترو دارم تقریبا  شوهر منم کافیع بقیه یه گلایه از من بکنن جنگی میزنه بیا و ببین  ...

اخه بدبختی اینه پشتشونو بدون هیچ دلیل منطقی میگیره بعدم میگه حق نداری چیزی بگی یا دفاعی کنی از خودت

مگه میشه اخه