2821
2789
عنوان

کاشانی داریم اینجا؟

67 بازدید | 3 پست

عزیزان دل، گلابگیری شروع شده؟؟ میدونم اواسط اردیبهشت بوده هرسال، امسال چند روز گرم بود حدس زدم ممکنه زودتر شروع شده باشه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
میگم یه سوال کاشان کلا چجور شهریه برای زندگی؟ میشه اگ حال داری یکم ازش بگی؟

راستش زندگی رو نمیتونم بگم چون هر کسی یه فاکتور هایی براش مهمه که ممکنه بقیه رو شامل نشه. خود من شخصا جز تهران سخته برام شهر دیگه ای زندگی کنم.کاشان شهر کوچیکیه و خب این برام سخته که برای زندگی بپذیرمش اما هرسال برای گلابگیری میریم و میتونم بگم از جمله شهرهایی هستش که انرژی مثبت داخلش حس میشه. مردم مهربون و صبوری داره. بافت شهر قدمت خودشو حفظ کرده. بنظرم اگر قصد مهاجرت داری چند روز سفر کن و بسنج. امیدوارم کمکت کرده باشم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلابگیری شروع شده عزیزم 

اول راوند یه کارگاهی هست انجام میشه 

قمصر هم از هفته بعد شروع میکنن

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز