2777
2789
عنوان

گزگز و بی حسی ساق پا موقع خواب

216 بازدید | 4 پست

سلام تقریبا یک ساله شبا موقع خواب از زانو به پایین بی حس میشه و گزگز میکنه خیلی اذیت میکنه و نمیذاره بخوابم

بی حسی که پا خواب بره نه

انگار از داخل بی حس میشه

لطفا راهنمایی کنید 

کسی تاحالا اینجوری شده؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

کم خونی و کمبود آهن.

قرص باید بخوری

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

برو چک اپ حتما و میزان کلسین و منیزیم و روی و...رو چک کن . گزگز معمولا اگر از مشکل بیرونی نمیدونم‌مثل ارتروز و....نباشه از کمبود منیزیوم میشه .ولی حتما چک اپ بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خونی و کمبود آهن. قرص باید بخوری

ممنون

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
برو چک اپ حتما و میزان کلسین و منیزیم و روی و...رو چک کن . گزگز معمولا اگر از مشکل بیرونی نمیدونم‌مث ...

ممنون حتما