2777
2789
عنوان

خانوما چرا بچه دار شدین؟ چرا بچه دار بشیم؟ کی برای بچه داری خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3219 بازدید | 95 پست
نمیدونم حس میکنم بچه بیارم کم میارم بی پول میشیم عشقمون کم میشه خسته جسمی میشیم کشش نداریم  ...

اندر مشکلات نی نی سایت🥴🥴🥴 

یه خانومی می گفت ما می تونیم زندگی مونو طوری تعریف کنیم که همه دلشون به حال ما بسوزه ، می تونیم هم طوری تعریف کنیم که همه حسرت زندگیمونو بخورن 

اونایی که جو نی نی سایت رو با این حرفا خراب کردن باید یاد بگیرن خوب زندگی کنند و خوب ببینند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد شبیه منه شرایطت.  حتی منم بهمن دانشگام تموم شد. اما اقدام کردمو تا الان که خدا نخواستهو ب ...

چقدر خوب تمام حس های منو گفتی 

ان‌شاءالله به زودی زود دامنت سبز بشه

واقعا دیشب ب نتیجه رسیدم مرد خوب با بچه یا بی یچه خوبه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چقدر خوب تمام حس های منو گفتی  ان‌شاءالله به زودی زود دامنت سبز بشه واقعا دیشب ب نتیجه رسیدم ...

مرسی عزیزم

دقیقا همینه

یاد بگیر مستقل باشیو وابسته نباشی که حال دلتو هیچ کس جز خودت نتونه بد کنه. اینجوری این فکرار هم کمتر میاد سراغتو اهمیتشم برات کمتر میشه

عزیزم دیر میشه ها😔، سن می‌ره بالا قدرت باروری پایین میاد، اون تاپیکه رو خوندی که خانومه می‌گفت نه س ...

خب بچه رو باید دلمونم بخواد دیگه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من سه تا دارم، همه سرخوش و خندان😊🥰

خب شرایطش دارین ک بچه دارین وگرنه که نمی اوردین.. قطعا توانایی خوشبخت کردنشون الان و تامین بودن ایندشون دارین

چرا این طوری فکر کنه عزیزم، دغدغه تو بهش بگو،

خب اون ک بهش بگم میگه نه 

اما درکل از حرفای همه اینو فهمیدم اونایی شوهرشون بعد بجه بد میشن قبلشم همونجوری بودن

عزیزم بچه داری زحمت داره، خرج داره، خستگی داره ولی ارزشمنده، بچه سرمایس، هر کار ارزشمندی هزینه داره، ...

چی بگم بخدا درسته ولی حس میکنم هیچ مسئولیتی ب اندازه بجع نیست نمیشه ازش شونه خالی کرد

یه بار بچت بخنده انگار هممممنمه دنیا رو بهت دادن ، وقتی فقط تو بغل تو آروم میگی حس می کنی دیگه چیزی ...

چقدر جالب یعنی این حس برای من ک عتشق بچه ها نیستمم رخ میده‌

مرسی عزیزم دقیقا همینه یاد بگیر مستقل باشیو وابسته نباشی که حال دلتو هیچ کس جز خودت نتونه بد کنه. ...

میدونی من مستقلم حتی شهر دیگه دانشجو هستم و الان ک حضوری شده رفتم اما درکل دوس دارم ک شوهرم دوسم داشته باشه

میدونی من مستقلم حتی شهر دیگه دانشجو هستم و الان ک حضوری شده رفتم اما درکل دوس دارم ک شوهرم دوسم داش ...

اصلا این فکرا که دوسم نخواهد داشت نباید به ذهنت خطور کنه. 

خودتو دوس داشته باش. اونوقت میبینی چقد آرووم تر میشی نسبت به این مسئله☺️

اونوقت با خودت میگی مگه میشه منو دوس نداشت 😬😬😬 والله دختر به این خانمیو گلی از کجا میخواست پیدا کنه. برا خودت کلی نوشابه باز کن. 

خب شرایطش دارین ک بچه دارین وگرنه که نمی اوردین.. قطعا توانایی خوشبخت کردنشون الان و تامین بودن ایند ...

آینده شون رو خدا تضمین کرده ، البته ما هم تلاشمونو می کنیم، نه اوایل زندگی اونجوری که بعضیا میگن و توقع دارن، ما هم همون طور بودیم شرایطمون روبراه نبود خیلی، ولی  خداجون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مهربون هوای بنده هاشو داره

زندگی یکنواخت شده😢حرف و حدیث اطرافیان

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰