یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غایت من با پرورش معنا پیدا میکرد. یعنی لذتی که در پرورش و رشد مهارت های یک انسان از جنس خودم و پاره جگر خودم بود رو نمیتونم با هیچ لذتی تو دنیا مقایسه کنم.
⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیکتاپیک آرامش
من نمیگم بچهددوست ندارم اما خدایییش خانواده بیچارم کردن یکی اوردم الان افتادن رو سرم دومی رو بیارم .به خدا اولی هم نمیشد ای وی اف کردیم تا بچه به دنیا بیاد ۲۰۰ میلیون هزینه ام شد .دومی رو دوست ندارم بیارم .چون واقعا نمیرسیم.
من ک ازدواج کنم تا 10 سال بچه نمیارم از بچه زیاد خوشم نمیاد بنظرم سرد میشه زندگی زن وشوهر خواهرم ک ب ...
منم دو سال و نیمه ازدواج کردم حس میکنم بچه بیارم دیگه شوهرم دوسم نداره بعد دیگه برام وقت نمیزاره بهم اهمیت نمیده اصلا به بچه احساس نیاز نکردم و از یه طرفم میگه بچه ک برای رفع نیاز ادم نی
اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
این شهر همه در پی حرفند و حسودند..اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂 کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
چون بچه دوست داشتم و پیری تنها نیستیم و یه انگیزه و دلیل برای تلاش در زندگی هست به نظرم بدون بچه نمیتونستم زندگی کنم و خیلی زودم بچه دار شدم و سه تا دارم 😅