2777
2789

کلا برام سواله چرا باید بچه دار بشیم چه زمانی خوبه که تصمیم بگیریم بچه دار بشیم... 

من خیلی برام عجیبه مثلا یکی میبینم یک هفته بعد عروسی بچه میاره... 

دوس دارم نظرات همه رو بخونم و با هم معاشرت کنیم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غایت من با پرورش معنا پیدا میکرد. یعنی لذتی که در پرورش و رشد مهارت های یک انسان از جنس خودم و پاره جگر خودم بود رو نمیتونم با هیچ لذتی تو دنیا مقایسه کنم.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من ک ازدواج کنم تا 10 سال بچه نمیارم از بچه زیاد خوشم نمیاد بنظرم سرد میشه زندگی زن وشوهر خواهرم ک ب ...

اونا بچه هم نمیاوردن سرد میشدن.

والا ما که سرد نشدیم. تازه گاهی به هم میگیم بابا یا مامان!

و میخندیم...‌۲۰ ساله محرمیم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من که بچه نمی‌خوام فعلا با این شرایط جامعه و خودم 

من فکر نمیکنم شرایط جامعه خیلی هم بد باشه اما دلیلی هم ندارم.. 

مثلا شوهذم میگه دوسال و نیم شده خونه خودمونیم وقتشه من میگم خوب بشه چرا باید بچه بیاریم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من نمیگم بچهددوست ندارم اما خدایییش خانواده بیچارم کردن یکی اوردم الان افتادن رو سرم دومی رو بیارم .به خدا اولی هم نمیشد ای وی اف کردیم تا بچه به دنیا بیاد ۲۰۰ میلیون هزینه ام شد .دومی رو دوست ندارم بیارم .چون واقعا نمیرسیم.

فقط حرف مردم

من ک ازدواج کنم تا 10 سال بچه نمیارم از بچه زیاد خوشم نمیاد بنظرم سرد میشه زندگی زن وشوهر خواهرم ک ب ...

منم دو سال و نیمه ازدواج کردم حس میکنم بچه بیارم دیگه شوهرم دوسم نداره بعد دیگه برام وقت نمیزاره بهم اهمیت نمیده اصلا به بچه احساس نیاز نکردم و از یه طرفم میگه بچه ک برای رفع نیاز ادم نی

وقتی ب شعور و عقل کافی رسیده باشی

پول ب اندازه ی زندگی معمولی و خوب داشته باشی

از لحاظ روحی سالم باشید هم پدر هم مادر

دخالت دیگران تو زندگیتون نباشه

بتونید نیاز های عادی بچتونو تامین کنید

اطلاعات کافی برای بچه داری داشته باشی

اینارو داشتی بچه بیار

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم

من اوایل ازدواج بچه نمیخواستم اصلا. متنفر بودم یجورایی. بعد دوسالونیم دلم خواست و کمبودشو حس کردم که چقد دلم یه تیکه از وجودمو میخواد. 

هر وقت حس کردی امادگیشو داری. به حرف مردم اینا اصلا کاری نداشته باش. بچه هم خرج داره هم مراقبت و وقت میخواد.

غایت من با پرورش معنا پیدا میکرد. یعنی لذتی که در پرورش و رشد مهارت های یک انسان از جنس خودم و پاره ...

شما بچه دارین؟ جالب بود حرفتون من خب تجربش رو ندارم درکی ازش ندارم

چون بچه دوست داشتم و پیری تنها نیستیم و یه انگیزه و دلیل برای تلاش در زندگی هست به نظرم بدون بچه نمیتونستم زندگی کنم و خیلی زودم بچه دار شدم و سه تا دارم 😅

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

۸ سال بعد از ازدواج من ، اولین فرزندم به دنیا اومد

زمان مناسب وقتیه که به حد استقلال و اشتراک مالی و عاطفی و شخصیتی رسیده باشید

به علوم تربیتی آگاه باشید

و صبور باشید

مدارا کردن با بچه ها واقعا صبر میخواد

مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!
من نمیگم بچهددوست ندارم اما خدایییش خانواده بیچارم کردن یکی اوردم الان افتادن رو سرم دومی رو بیارم . ...

تو جامعه امروزی دیگه یکی کافیه مگر اینکه کسی واقعا بتونه ساپورت مالی و اعصاب حوصله کنه