من از وقتی ک خواستگارم ردم کرد نمیدونم چرا با داشتن شرایطی که دورمه متوجه شدم باید از خواب و رویا و نمیدونم شاهزاده سوار بر اسب سفید نمیاد من هر ۳_۴ سال ی بار ی خواستگار بیشتر برام نمیاد نمیدونم چرا با اینکه واقعا خیلی بانمک و خوشگلم ولی خوب خانواده پولداری ندارم و الان ۳_۴ تا از دوست پسرای قبلیم خواستگارمن و هرکدوم ی اخلاق خوب و بد دارن دیگه یکیشون پسر طلا فروشه و خوب آیندم حداقل تامینه ولی خیلی بچس اعصابمو خورد میکنه بعضی وقتا با یکیشون مستجر میشم ولی دوسش دارم و باید براش صبر کنم و با یکیشون کلفت مامانش ولی خیلی پسر خوب و پاکیه 😬😐♥️ واقعا بنظر شما راه حل من چیههههههه
اگه قرار باشه به ازدواج صرفاً به دید قرارداد و معامله نگاه کرد بهتر نیست مجرد موند ؟
راستش من احساس میکنم این حرفت خیلی درسته منتها همیشه همه چیز عشق نیست و تو زندگی طرف هزارتا رنگ عوض میکنه بلکه تحمل سختی و تفکر و فکره باز یکم مهم تره حالا واقعا سنی ندارم منم نمیدونم
منم این سوال را فقط برای اینکه دیدگاه شما را بدونم پرسیدم بله ،در شرایط و سبک زندگی های مختلف راه ها ...
بنظر من حتی مشاور هم کامل نمیتونه انتخواب درستو بهم نشون بده چون تو زندگی ممکنه یکی یهو معتاد بشه و کل ورقم برگرده همیشه منفی ترین چیزا هست و حتی مثبت ترین 💔شایدم من خیلی سخت میگیرم میگم اگر سخت بگیرم احتمالا اشتباه کنم بد میگم پس یکم کمتر سخت کنم و از اون طرف میترسم میگم ی عمر زندگیمه لیلا مواظب باش این قمار نیست نکنه از اون ور بیوفتم
منم مثل تو بودم😂ولی ۱۷ سالم بود و آلان ۱۸ سالم تا قبل استارت کنکور اینجوری بودم دوتا حضوری داشتم ۲ تا مجازی😂😂😂😂واقعا خیلی تباه بودم بعد گفتم من چطوری ممکنه همه رو دوست دارم همه رو گزاشتم کنار
بنظر من حتی مشاور هم کامل نمیتونه انتخواب درستو بهم نشون بده چون تو زندگی ممکنه یکی یهو معتاد بشه و ...
منم مشاور را موافقم ، زندگی خود مشاور ها هم پر از دوراهی که ممکنه به اشتباه هم ختم بشه شاید کمک گرفتن از مشاور در زمینه خودشناسی موثر باشه ولی اینکه راهکار قطعی بده نه، من در کل فکر میکنم زندگی قماره باید بیخیال بود ولی درعین حال برا خودم سخت میکنم زندگیم پر از تناقضه😄
من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا