2777
2789
عنوان

نذر کردم تا ۴۰ شب برای ۴۰ نفر حمد بخونم❤شب بیست و سوم ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 91 پست
انشاالله نی نی رو صحیح سالم بغل میگیری

سلام خوبی گلم کجایی؟خیلی ناراحتم بچم پشت گوشش و کشاله ی رانش پرشده از غده های لنفاوی یه عالمه دور گلو گوش و تو سرش در اومده خیلی ناراحتم به نظرت پیش چه متخصصی ببرمش عزیزم عفونی یا حلق و گوش و بینی چون لوزهاش بزرگه به زور اب دهنشو قورت میده

تفمه کارت
سلام خوبی گلم کجایی؟خیلی ناراحتم بچم پشت گوشش و کشاله ی رانش پرشده از غده های لنفاوی یه عالمه دور گل ...

سلام گلم خوبی احتمالا از عفونت لوزه هاش ببرش غدد یا متخصص عفونی

چند وقت؟وای بمیرم زودتر ببرش دست هم بهشون نزن

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خوبی احتمالا از عفونت لوزه هاش ببرش غدد یا متخصص عفونی چند وقت؟وای بمیرم زودتر ببرش دست هم ...

خدانکنه عزیزم به خدا یکساله متوجه شدم چندتاش همیشه ثابته پشت گوشش ولی این سه روزه همشون اومدن بالا زیاد شدن دور گوش و گلوش وقتی دارو میدن فروکش میکنن ولی همیشه سه تاش پشت گوشش نمیره 

تفمه کارت
خدانکنه عزیزم به خدا یکساله متوجه شدم چندتاش همیشه ثابته پشت گوشش ولی این سه روزه همشون اومدن بالا ز ...

عزیزم ببرش متخصص غدد ببین چی میگن احتمالا لوزه هاش عمل کنن یا انتی بیوتیک بدن عفونت لوزه رایج منم بچه بودم عفونت میکرد زیر گلوم

عزیزم ببرش متخصص غدد ببین چی میگن احتمالا لوزه هاش عمل کنن یا انتی بیوتیک بدن عفونت لوزه رایج منم بچ ...

باشه پس میبرمش پیش متخصص غدد گلم براش دعا کن بچم خیلی زجر میکشه،نمیدونم چرا این همه مریضی داره و خوب نمیشه

تفمه کارت
باشه پس میبرمش پیش متخصص غدد گلم براش دعا کن بچم خیلی زجر میکشه،نمیدونم چرا این همه مریضی داره و خوب ...

حتما سریع ببرش الان در حد عفونت بمونه بدتر میشه الان ببریدش بیمارستان یا متخصص

چشم حتما گلم خیالت راحت

سمیرا هستم برای بچم هم بخون . ایه الکرسی هم بخون اگه میشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برا منم بخون لطفا

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
تو نوبتم برای لوزش بردم گفتن از اون نیست دکتر گفت خطرناکه دل تو دلم نیست هنوز نوبت دکتر عفونیش نشده

چه دکتری گفت خطرناک؟

تو نوبتم برای لوزش بردم گفتن از اون نیست دکتر گفت خطرناکه دل تو دلم نیست هنوز نوبت دکتر عفونیش نشده

انشاالله هیچی نیست صلوات بفرست منم میفرستم براش