2777
2789
عنوان

چجوری جای خواب پسرمو جدا کنم؟

156 بازدید | 7 پست

پنج سالشه 

هر کار می کنم قانع نمیشه میگه می خوام با شما بخوابم شما چجوری جای خواب بچه هاتون رو جدا کردین از چند سالگی؟؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
مشکل منم هس فقط باید بغلم بخوابه سیننم بگیر دستش خستم کرده 

ننه دیگه من اجازه نمیدم دست بزنه بدم میاد ☹️

چند سالشه؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم 7سالشه ذله شدم از دستش ولی جداش کردم الان یک ماهه شب ها در اتاق رو قفل میکنم میاد میخوابه پشت در😐یا در میزنه ولی خب نمیذارم بیاد پیشم میرم کنار تختش تا بخوابه خدایی دختر بزرگم 6ماهگی جدا کردم راحت بودم حتی وقتی دوسالش بود برا دسشویی رفتنش هم بیدارم نمیکردبچم این ازم دراورد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چند روزی تا زمانی ک خوابش ببره تو اتاقش بمون بعد برو اتاق خودتون کم کم عادت میکنه من از سه سالگی جدا ...

خوب قانع نمیشه که تو اتاق خودش بخوابه میگه هر جا تو بخوابی من همونجا میخوابم.

گاهی بعد از اینکه خوابید میبرمش تو اتاقش میزارمش باز شب بلند میشه میاد بین ما،😭