2777
2789
عنوان

جشن فروردینگان ( فرودُگ )

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست

کاربر قورمه سبزی عزیز و مهربون خیلی ممنونم از تاپیکای پرمحتوا و زیبات 

کاش افراد فرهنگ سازی مثل شما تو جامعه بیشتر بودن

تا مردم با هویت واقعیشون بیشتر آشنا می شدن

ممنون از شما و وجود زیباتون

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من😍😍🥰🥰 خیلی خوشحال شدم عزیزم❤😘😘😘

عزیزمی مهربون😍🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
😍😘😘 قربونت برم عزیزم ❤❤😍

❤️❤️❤️😍

منم اسفند ماه برای جشن های ایرانی تحقیق میکردم برا خودم خیلی قشنگ بودن همشون برگرفته از طبیعت حتی در غذا هایی که مخصوص این جشن ها بود  تا جایی که من خوندم هیچ غذایی که آسیب زننده به موجود دیگه باشه نبود گوشت حیوانات را سرو نمیکردن

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
عالیه 😍😍😍 امیدوارم این جشن ها رو همراه خانواده برگزار کنید  ❤❤😘

بله اتفاقاً برای امسال برنامه ریزی کردم ، سپاسگزارم ❤️❤️❤️منم آرزوی شادی و سلامتی برای خودتون و خانواده اتون دارم🌷🥰

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا