2777
2789
عنوان

مقدرات انسان در شب قدر. حاجت دارا حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با لینک نتونستید  سرچ کنید نقش انسان در تقدیرات شب قدر  امیدوارم امسال تک به تک حاجت ...

سلام خانم 

تو پیوی نمیشد عکس بفرستم اومد یکی از تایپیکاتون 

آخه حساب کردم ( اونموقع سال ۹۷ ، دیدم قسمت نیست ، ولش کردم اونم رفت با خواهر دشمنم دوست شد بعد دشمنم فهمید این زمانی با من بوده ، با همکاری خواهرش بختمو به وسیله ی جادوی سیاه بستن ، هم اینکه برای پسره طلسم نفرت گرفتن از من بدش بیاد که اومده و چشم دیدنمو ابداً نداره البته برای من مهم نیست چون قسمت نیستیم 

-----------------------------------

با این ۲ تا عکس فهمیدم و حساب کردم ( من حساب کردنِ قسمت رو از سال ۹۴ فهمیدم ) 

و ملاک اسم شناسنامه ای هست که خودِ اسم شناسنامه ای تفسیر داره 

یعنی این :

بعد سال ۹۷ ، مفصل تر ش رو پیدا کردم { ۳ _ ۴ تا محاسبه ی دیگه هم داره " فقط تقسیم بر عدد پنج کافی نیست " } 

یعنی سایت های اهورا مشکان { که فقیه و محقق آقای حسن راحتی زاده ی مشکانی ساکن نی ریز استان فارس نوشتن و ثبت کردن }