من ۵ سال عاشق واقعی یه ادم بودم درحدی که روانی شدم قرص مصرف کردم بعد اون ۵ سال ضربه بدی خوردم ۱ سال تنها بودم بعدش الان با همه ام به هیچکدومم حس خاصی ندارم فقط سرگرمی عذاب وجدانم ندارم چون معلوم نیس اونام با چن نفرن فقط جهت سرگرمی و خیلی حال نکنم کات میکنم میرم سراغ بعدی من اصلا اینجوری نبودم شدم شبیه اونایی که میگفتم هیچوقت نمیشم🥲 قبلا عذاب وجدان میگرفتم شرمنده خدای خودم میشدم اما الان این عذاب وجدان نداشتنم بیخیال بودنم باعث میشه خودمو نشناسم لطفا خواهرانه راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکرت درسته اونام الان مثل تو خدا میدونه با چند نفرن و اینکه دیگ وابسته نمیشی خیلی خوبه اگ طرف عاشقت نشه ک فک میکنم پسرا عاشق نمیشن راحت باش فقد خدتو اذیت نکن ارزشش نداره
به خاطر فلان چیز اینطور شدم و چون عشقم رفت و و همه عوضین و این حرفا
ذاتتو پاک نگه دار
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯