2777
2789
عنوان

به خاطر سن وسالت

181 بازدید | 11 پست

از کدوم علاقه مندیهات به خاطر سن و سالت ازش گذشتی؟؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

هیچکدوم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر سن و سالم از علاقه هام نگذشتم

به خاطر محدودیت هایی که دیگران باعثش شده بودن گذشتم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

همسر مدیرمون متولد 49هست ماشاالله اینقدر به خودش میرسه که نگو لباس هم مثل 25ساله ها میگرده.ولی اخلاقشم 20هستش.همیشه هم پیش مامان باباشه یا اونا رو میاره خونش.یعنی اصلا نمیاد 52,ساله باشه.خیلی دوست دارم مثل اون بشم.میگه من هنوز جوون جوونم  به میانسالی نرسیدم.چون توی خونه سازمانی هستیم و همسایه متوجه میشم.