2777
2789

سرماخورده بود ((البته فکر کنم کرونا چون هفته پیش مهمون داشتم مریض بودن و اینکه اول خودم گرفتم بعد دخترم))))

دیشب بردم دکتر اینو داده منم زدم تو نت نوشته برای یکسال به بالا حالا چیکار کنم؟؟؟

کسی بوده به نوزاد داده باشه؟؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر متخصص نوزاد،،، درمانگاه نری

درمانگاه نبردم مثلا بردم متخصص

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دکترش نوشته دیگه.اشکال داشت نمیداد.البته اگه متخصص کودکان بردیا

اره بردم متخصص 

پلارژین عالیه  نگران نباش بهش بده منم به داداشم میدادم برای کروناش

آخه دخترم ۴ ماهشه

دکتر گفته چقدر بهش بدی؟

یه قاشق چای خوری

یه قاشق چای خوری

اشکالی نداره پس اگه خواستی بهش بده  

پلارژین شربت خوبیه واسه بیماری  

اما اگه خودت دلت راضی نیست ببرش یه دکتر دیگه 

من خالم دکتره و میگفت به بچه های زیر یک سال هم بدید اشکالی نداره اما زیر ۲ ماه ممنوعه 

اشکالی نداره پس اگه خواستی بهش بده   پلارژین شربت خوبیه واسه بیماری   اما اگه خودت ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی

عزیزم شما حرف دکتر متخصص رو گذاشتی و قبول نداری اومدی از ما میپرسی حالا ما به درست یا غلط بگیم بده یا نده چه فرقی به حالت داره.الان به نظرت ما بگیم نده و تو هم ندی حال بچه بد بشه میری به دکتر میگی یه عده تو نِت گفتن نده